lup

Hvad vil du vide om

slackerSøg her:

slacker

30. juni 2016: Velkommen til siden om slacker, hvor du finder alt om slacker. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere slacker til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Slacker rummer mange muligheder for, de som besøger siden om slacker.
Skab dig et lynhurtigt overblik over de bedste koncerter på Roskilde Festivals åbningsdag
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af slacker i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af slacker til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte slacker til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Juba, Colombo, Ankara, Palikir, Minsk, Kinshasa, Tokyo, Kampala, Malabo, Athen, Funafuti, Tel Aviv, Ouagadougou, Podgorica, Port of Spain, Rom, Dublin, Monaco, Algier, Vilnius, Bangui, Zagreb, Astana, Beograd, Port Vila, Dalap-Uliga-Darrit, Santo Domingo, Kuwait City, Tripoli, Praia, Santiago de Chile, Rabat, Asjkhabad, Maseru, Riyadh

Læs mere »

Nyheder

Politikere: Det er nødvendigt at gøre jobbet som fængselsbetjent mere attraktivt
Flere partier vil diskutere, om fængselsbetjente skal uddannes mere.
30 June 2016 | 8:30 am

Tyrkiet anholder ni IS-sympatisører efter lufthavnsterror
Der er foretaget ransagninger og anholdelser i Istanbul og Izmir i jagten på spor efter terror.
30 June 2016 | 8:19 am

Så er det sidste chance for at købe lösgodis med dine svenske pengesedler
Fra i morgen 20- eller 50-krone-sedler ugyldige i forretninger. Gamle pengesedler kan veksles indtil august.
30 June 2016 | 8:14 am

Regn fordobler udgifter til vedligeholdelse af veje og stier
Voldsomme skybrud har på fem år fordoblet udgifterne til vedligeholdelse af stier, skovveje, grøfter og vandløb i Vejle Kommunes skove.
30 June 2016 | 8:14 am

BUPL: Det skal være lettere at være mandlig pædagog
BUPL kender ikke til mange institutioner, der har særregler for mandlige pædagoer. Alligevel synes fagforeningen, at debatten er vigtig.
30 June 2016 | 8:00 am

»Total fejlbooking af Alex Vargas på scenen! 1.500 mennesker lukkes ind - ca. 10.000 i kø med offensivt pres bagfra!«
Tømmermændene ovenpå Roskilde Festivalens første musikdag er til at få øje torsdag morgen, og generelt virker anmelderne enige om, at ingen af gårsdagens koncerter fortjener de helt store roser.

Foto: Nils Meilvang


30 June 2016 | 8:00 am

Hadforbrydelser er stadig omgærdet af mørketal
Politiet registrerede 198 hadforbrydelser for 2015. Men der er fortsat store mørketal, lyder det i årsrapport.

Foto:


30 June 2016 | 7:59 am

Smykkeloven har fået debut: Stort kontantbeløb beslaglagt
Smykkeloven er for første gang anvendt til at beslaglægge kontanter hos fem udlændinge, oplyser Rigspolitiet.

Foto: Bax Lindhardt


30 June 2016 | 7:03 am

Snart holder feriebilister i kø for at komme ind i Danmark
Især på lørdage er der risiko for kø i nordgående retning ved den dansk-tyske grænse, lyder det fra politiet.

Foto: Dennis Lehmann


30 June 2016 | 6:17 am

Christian Jon Cherry: »Den sidste sæsonprognose siger, at det bliver almindeligt sommervejr, og hvad betyder det så? At der kommer lidt af det hele«
Christian Jon Cherry, 43, vejrmand og radiovært på DR og far til tre, har forstået det: Happy wife, happy life.

Foto:


30 June 2016 | 6:00 am

Kort før EM-kvartfinale: Belgisk angriber forlader truppen for at tage til lægetjek

Se EM på TV 2 og TV 2 PLAY.

Michy Batshuayi har blot fået 14 minutter på banen for Belgien under denne slutrunde.

Alle minutter faldt i ottendedelsfinalen mod Ungarn, hvor den 22-årige angriber ...


30 June 2016 | 8:12 am

Går amok i Island: Barcelona-profiler fejrer islandsk EM-succes

Det er ikke kun islændinge, der er oppe og køre over Islands overraskende EM-succes, hvor de nu er nået frem til kvartfinalen.

Glæden har også spredt sig til spanske håndboldspillere.

Tre af...


30 June 2016 | 4:57 am

Stjerneagent i kødet på åbenmundet vært: Du ved jo intet

Se EM på TV 2 og TV 2 PLAY.

Den tidligere anfører for det engelske landshold Gary Lineker er meget bramfri på det sociale medie Twitter.

Ofte langer den nuværende vært på BBC-prog...


30 June 2016 | 3:37 am

Guardiola køber ind i hjemlandet: Spansk EM-stjerne på vej til City

Den spanske succestræner Josep Guardiola har overtaget trænersædet i engelske Manchester City, og er allerede godt i gang med at bruge af klubejernes oliemilliarder.

Tyske Ilkay Gündogans...


30 June 2016 | 3:04 am

Læs mere »

slacker


30. juni 2016: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en slacker kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge slacker, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på slacker eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste slacker og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Yaound, Yaren, Bratislava, Zagreb, Male, Belmopan, Nairobi, San Jos, Bukarest, Dusjanbe, Rom, Stockholm, Santo Domingo, Mexico City, Lima, Doha, Malabo, Montevideo, Havanna, Accra, Bisjkek, Buenos Aires, Tegucigalpa, Manama, Ottawa, Roseau, San Salvador, Colombo, Kingston, Paris, Oslo, Djibouti, Manila, Bandar Seri Begawan, Dili

Se mere »