lup

Hvad vil du vide om

slackerSøg her:

slacker

21. februar 2017: Velkommen til siden om slacker, hvor du finder alt om slacker. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere slacker til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Slacker rummer mange muligheder for, de som besøger siden om slacker.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af slacker i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af slacker til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte slacker til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Damaskus, Bukarest, Dalap-Uliga-Darrit, Ljubljana, Niamey, Moroni, Gaborone, Saint John's, Moskva, Porto-Novo, Chisinau, Katmandu, Tunis, Zagreb, Kigali, Windhoek, Wien, Lilongwe, Port Louis, Amman, Canberra, Mogadishu, Brazzaville, Riga, Nouakchott, Bandar Seri Begawan, Colombo, Nassau, Singapore, Naypyidaw, Banjul, Sana, Dusjanbe, Rom, Tallinn

Læs mere »

Nyheder

Jesper fik ADHD som voksen: Diagnosen er en stor hjælp
47-årige Jesper Carlsen opdagede først for et par år siden, at han lider af ADHD. Nu er hverdagen blevet lettere.
21 February 2017 | 8:53 am

'Efterlyst Kærlighed': Kærlighedsdrømmene brast en for en
Deltagerne havde ikke særligt meget held med at opstøve den gamle kærlighed. Men det har lært dem at gribe chancen med det samme næste gang.
20 February 2017 | 8:15 pm

Her arbejder de 30 timer om ugen til fuld løn
I it-virksomheden IIH Nordic har de effektiviseret og automatiseret så meget, at medarbejderne kun behøver arbejde fire dage om ugen.
20 February 2017 | 12:00 pm

Har du fået mod på vildmarksliv? Her er nogle basale tips og tricks
Der er noget om snakken. Det er faktisk energi-givende at tænde sit eget bål og sidde derude lunt under tipien og nyde naturens stilhed.
18 February 2017 | 3:41 pm

Soloturen i vildmarken lærte Jesper, at fornuft altid skal pakkes med i rygsækken
Jesper Hede er såkaldt bushcrafter. Han har uddannet sig til at kunne klare sig simpelt i naturen, og i dag lever han af at lære andre det. Men mesteren selv har også begået fejl i vildmarken.
18 February 2017 | 1:37 pm

Antallet af danske lønmodtagere fortsætter med at stige
I løbet af 2016 er der blevet 46.600 flere personer med et lønmodtagerjob.
21 February 2017 | 8:39 am

Jyske Bank langede boliglån ud for 80 milliarder sidste år
Det går hastigt frem for Jyske Bank, der øgede sit udlån og resultat markant i 2016, viser årsregnskab.
21 February 2017 | 8:11 am

København er i dialog med Airbnb om muligt lejeloft
Der har været møde mellem Airbnb og Københavns Kommune om mulig aftale om loft for udlejning.
21 February 2017 | 7:42 am

Danske virksomheders reklamer optræder i YouTube-klip fra IS
Reklamekronerne kan ende hos Islamisk Stat gennem virksomhedernes annoncer i YouTube-klip.
21 February 2017 | 5:16 am

Grækenland tættere på at undgå genopblusset gældskrise
Den græske regering er gået med til nye krav som betingelse for udbetaling af ny lånerate fra kreditorerne.
20 February 2017 | 8:04 pm

Dizzy og Disneyland lynede kun momentvis
De danske rocksværvægtere Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D spillede kun rockmagien frem i glimt ved deres dobbeltkoncert i Royal Arena fredag aften.
17 February 2017 | 11:49 pm

Når en bas gør en forskel

17 February 2017 | 5:40 pm

Himmel og helvede
Gustav Mahlers mareridtsværk blev et af DR SymfoniOrkestrets største satsninger til dato og forløst forfærdende godt.
17 February 2017 | 5:35 pm

The xx i Forum: Blottede følelser i bredformat
Britiske The xx var små på den store måde, da de fredag aften fyldte Forum med sagte musikalske bekendelser fra intimsfæren.
11 February 2017 | 7:56 am

Mew var overmatchede af Copenhagen Phil
Hellerup-bandet druknede lidt i mødet med det 45 m/k store symfoniorkester.
10 February 2017 | 6:00 am

Læs mere »

slacker


21. februar 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en slacker kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge slacker, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på slacker eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste slacker og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Caracas, Ankara, Juba, Lima, Berlin, San Jos, Tripoli, Abuja, Teheran, Gaborone, Belmopan, Male, Luxembourg, Vaduz, Sofia, Georgetown, Helsingfors, New Delhi, Sarajevo, Sucre, Nuku'alofa, Port Moresby, Astana, Dusjanbe, Lusaka, London, Addis Abeba, Havanna, Nairobi, Kigali, Abidjan, Rabat, Bryssel, Managua, Riyadh

Se mere »