WD banner 2
lup

Hvad vil du vide om

slacker


slacker er et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på slacker igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop slacker, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.
Søger man efter noget mere specielt omkring slacker kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. slacker historie eller slacker beskrivelse.
Man kan også søge efter slacker blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop slacker.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på slacker.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end slacker men et ord, der minder om eller har samme betydning som slacker. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.
Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om slacker, så prøv en søgning på Bibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om slacker der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)

+15
+17°
+11°
København
Søndag, 16


Britisk teenager viste cool klasse i Pumpehuset

Stortalentet King Krule brølede sig noget så smukt igennem sit første danmarksbesøg fredag aften.

Foto: Betina Garcia

12 April 2014 | 2:14 pm


MØ dryssede stjernestøv på Vega

Den danske sangerinde understregede sit ry som en af den danske popscenes stærkeste performere, da hun torsdag aften spillede den første af to udsolgte koncerter i Store Vega.

11 April 2014 | 9:23 am


Boybands 90er-nostalgi var ujævn

Lørdag aften stod den på synkrondans, stramme undertrøjer og smægtende ballader, da Backstreet Boys besøgte Forum. Musikalsk havde de fem amerikanske flødeboller forsvindende lidt at byde på.

Foto: Thomas Lekfeldt

16 March 2014 | 8:40 am


Fremsynet duo tog på vellydende syretrip til den mørke side af månen

Darkside imponerede da de lørdag aften indtog Pumpehuset med deres originale blanding af moderne electronica og Mark Knopfler-licks.

Foto: Presse

9 March 2014 | 10:36 am


Curtis Stigers serverede Frank Sinatra Light

Den amerikanske sanger Curtis Stigers tog os med på en tur tilbage til Frank Sinatras berømte koncerter på The Sands. Dog alt for sjældent rigtigt overbevisende.

Foto: Torben Christensen

8 March 2014 | 11:19 am


DR P4 København

Nyheder fra P4 København

Spildevandsplan bliver dyrt for husejere

Separat kloakering breder sig som ringe i vandet landet over. En ny spildevandsplan vil tvinge 3.200 husejere i Hillerød til at lave seperat kloakering for egen regning.

24 April 2014 | 8:55 am


Universitet mangler lig at skære i

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet i København søger afdøde kroppe, som kirurger, læger og retsmedicinere kan øve sig på.

23 April 2014 | 10:30 am


Vi vil stadig helst have sovs og kartofler

Glem alt om ramsløg og spelt. Når vi søger efter mad-ideer på nettet, så går vi stadig oftest efter opskrifter med fars, kartofler og dressing.

23 April 2014 | 6:12 am


Naturfredningsforening vil redde historisk kirkegård

I dag afgøres det, om en stor dele af Assistens Kirkegård i København skal fredes.

22 April 2014 | 9:50 am


Svage unge får 145 kroner at leve for om måneden

De allersvageste unge er for fattige, advarer politikere i Helsingør.

22 April 2014 | 9:30 am


Danmark har et bedre jobmarked end Tyskland

Danmark løber fra den ellers så stærkt roste tyske økonomi, når det gælder om at have et velfungerende arbejdsmarked med lav langtidsledighed og hyppige jobskifter.

Foto: Michael Bothager

24 April 2014 | 5:00 am


Mange kasseres til jobbet: De er for dygtige

Det er helt almindeligt, at arbejdsgivere afviser jobansøgere, fordi de er »overkvalificerede.« Det melder et rekrutteringsbureau og en række a-kasser for højtuddannede.

22 April 2014 | 8:30 pm


Han er for dygtig til jobbet

Et højt karaktergennemsnit og erfaring fra ind- og udland kan tilsyneladende være en stopklods, når det nye arbejde skal landes. Det har Peter Sidelmann oplevet på egen krop.

22 April 2014 | 8:30 pm


Hver sjette leder frasorterer ældre ansøgere

Hver sjette chef kaster seniorers jobansøgninger direkte i papirkurven eller vil kun overveje ældre ansøgere, hvis de er bedre kvalificerede end yngre.

21 April 2014 | 8:53 pm


Indsatsen mod social dumping er for ringe

82 procent af vælgerne svarer i en ny meningsmåling, at politikerne håndterer problemerne med social dumping dårligt.

21 April 2014 | 1:51 am