WD banner 2
lup

Hvad vil du vide om

slacker


slacker er et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på slacker igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop slacker, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.
Søger man efter noget mere specielt omkring slacker kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. slacker historie eller slacker beskrivelse.
Man kan også søge efter slacker blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop slacker.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på slacker.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end slacker men et ord, der minder om eller har samme betydning som slacker. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.
Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om slacker, så prøv en søgning på Bibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om slacker der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)

+15
+17°
+11°
København
Søndag, 16


Nyheder fra P4 Trekanten

Nyheder fra P4 Trekanten

Forlystelsesparker tager hensyn til handicappede

Et særligt kort, som kan udstedes til børn med et handicap, giver dem ret til særbehandling i forlystelsesparker, og det er nødvendigt for mange familier.

24 July 2014 | 4:27 am


Dødsdømte asketræer sætter nye skud

En svampesygdom er ved at tage livet af det mytologiske asketræ. Men undersøgelser fra Sverige viser nu, at gamle træer i vores haver eller på markerne kan sætte nye, saftige skud og holde sygdommen i skak.

23 July 2014 | 4:00 am


Spis tang til grillfesten

Pift din næste grillfest op med tangchips og tang i salaten

22 July 2014 | 4:11 am


Ældre med demens holder campingferie i baghaven

Flere demensplejehjem har valgt at installere en campingvogn i haven, fordi det er svært at holde ferie på andre måder, men også fordi det kan genskabe minder.

18 July 2014 | 6:09 am


Greenpeace fortsætter aktion: Lego tilbudt en halv million underskrifter og en kæmpeklods

Fra morgenstunden var Greenpeace til stede foran hovedindgangen til Legos hovedkontor for at få dem til at droppe samarbejdet med Shell, der - ifølge Greenpeace - udnytter naturen i Arktis ved at bore efter olie.

17 July 2014 | 8:27 am


Rejseliv.dk

Seneste artikler på rejseliv.dk

Rejseliv. dk er flyttet

Rejseliv har hidtil boet online på rejseliv.dk, men er nu flyttet ind hos Berlingske på adressen b.dk/rejseliv.

10 October 2013 | 10:58 am


Sydeuropa lokker i efterårsferien

Norwegian har en markant stigning i antallet af passagerer på de sydeuropæiske ruter efterårsferien i forhold til sidste år.

9 October 2013 | 9:08 am


Så østrigsk som det kan blive

Zell am See er en østrigsk by i den klassiske stil med smukke gamle palæer og alpehuse med pyntede altaner – og så et tvist af det nyeste design.

4 October 2013 | 9:57 am


Verdens bedste lufthavnscafé ligger i København

Joe & the Juice i Københavns Lufthavn er kåret som verdens bedste lufthavnscafé.

3 October 2013 | 4:17 pm


Flaskepost-dreng fundet

Vi efterlyste for to uger siden Kim Larsen, der i 1978 smed en flaskepost i bølgerne i Caribien. Efter tre årtiers rejse drev flasken i land i Kroatien, og nu er Kim fundet.

3 October 2013 | 2:50 pm


Forcerede franske fristelser i New York

»Chinese Puzzle« er en fransk og finurlig film om et relevant emne, der behandlet med lidt mere dybde kunne have givet de letbenede løjer en tiltrængt klangbund.

23 July 2014 | 8:30 pm


Kroatisk grin og alvor om kondomer, katolikker og dobbeltmoral

Vinko Bresans »Don Fabijans bekendelser« er ikke kun sjov og ballade, men også et opgør med den katolske dobbeltmoral.

23 July 2014 | 8:30 pm


Gyser om overnaturlig ondskab taber uhyggen undervejs

En god gyser holder publikum i et jerngreb. Det gør Scott Derricksons »Deliver Us From Evil« også. Desværre udvikler gyset sig undervejs til et ufrivilligt grin.

23 July 2014 | 8:30 pm


Iscenesætteren iscenesat

Liv Corfixens film om sin instruktørmand, Nicolas Winding Refn, »My Life: Directed by Nicolas Winding Refn«, er et interessant indblik i en kunstners privatsfære.

17 July 2014 | 8:30 pm


Poetisk og menneskeklog

Franske Nicole Garcias »Sommersøndag« er et stilfærdigt drama, fortalt med fin poesi og et blik for det menneskelige sind. Baptiste er en fremragende lærer, men foretrækker det frie og ubundne liv som vikar. Han indvilliger dog i at passe eleven Matthias, da dennes far har glemt en aftale, og sammen tager de til stranden – hvor Matthias overrasker sin mor, servitricen Sandra, der ligesom Baptiste har en tung livsbagage. Langsomt tumler de tre skæbner mod hinanden, og sprækker opstår i deres pansre mod livets smerte.

17 July 2014 | 8:30 pm