WD banner 2
lup

Hvad vil du vide om

slacker


slacker er et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på slacker igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop slacker, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.
Søger man efter noget mere specielt omkring slacker kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. slacker historie eller slacker beskrivelse.
Man kan også søge efter slacker blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop slacker.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på slacker.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end slacker men et ord, der minder om eller har samme betydning som slacker. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.
Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om slacker, så prøv en søgning på Bibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om slacker der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)

+15
+17°
+11°
København
Søndag, 16


TDC klar til flere opkøb

Tirsdagens overraskende aftale mellem telegiganten og energiselskabet Trefor i Trekantsområdet er klar til at blive gentaget, siger Carsten Dilling, som også er villig til direkte at købe net op.

Foto: Nikolai Linares

21 October 2014 | 12:40 pm


Estlands tilbyder iværksættere e-borgerskab og nul-skat

Som det første land i verden er Estland ved at opbygge en digital nation af e-borgere, som kan starte virksomheder og udnytte Estlands digitale infrastruktur og lave selskabsskat fra hele verden.

Foto: JAKOB DALL

21 October 2014 | 11:25 am


TDC går sammen med energiselskab

TDC kan fremover sælge TV, bredbånd og telefoni til 95.000 husstande på Trefors fibernet i Trekantsområdet.

Foto: Brian Bergmann

21 October 2014 | 10:55 am


iPhone-rekord redder iPad-fald

Apples nye iPhone 6-telefoner storsælger, mens iPad-salget fortsætter med at falde. Giganten har dog over en halv milliard kroner i dagligt overskud.

Foto: GLENN CHAPMAN

21 October 2014 | 4:15 am


Apples topchef: Regnskab lige til rekordbøgerne

Apples iPhones har solgt forrygende, mens salget af iPads igen er gået ned. Det viser et netop offentliggjort regnskab fra teknologigiganten.

Foto: JOHANNES EISELE

20 October 2014 | 9:08 pm


»Vi er blevet mere forsigtige«

Krisen er ovre, men den hænger alligevel fast i baghovedet på mange bestyrelsesformænd, der derfor vægrer sig ved at gå i offensiven, siger en af landets tungeste formænd, Ole Andersen, formand i Danske Bank, B&O, Chr. Hansen og Tiger-kæden.

Foto: Thomas Lekfeldt

21 October 2014 | 8:30 pm


3 skarpe til formanden

Ole Gjessø Andersen, bestyrelsesformand i bl.a. Danske Bank og Bang & Olufsen, vil hellere end gerne være offensiv, men der skal vækst til først.

Foto: Thomas Lekfeldt

21 October 2014 | 8:30 pm


Frygten for recession er tilbage

Tegn på recession får virksomheder til at træde så varsomt, at det i sig selv kan bremse ny vækst. Det mener Ole Andersen, der som bestyrelsesformand i bl.a. Danske Bank og B&O er en sværvægter i dansk erhvervsliv.

Foto: Thomas Lekfeldt

21 October 2014 | 8:30 pm


DI deler bekymringen for ny recession

Økonomien balancerer på en knivsæg. Og frygten for, at økonomien er i gang med at bakke, er vendt tilbage, siger DI.

Foto: Rune Evensen

21 October 2014 | 8:30 pm


Deflation truer europæisk økonomi

Faldende priser, som Japan har kæmpet med i årtier, er nu ved at blive Europas problem.

Foto: YVES HERMAN

21 October 2014 | 7:00 pm


Jyske Bank bygger stort kontorhus i hjembyen

Landets tredjestørste bank bygger kontorhus med eksterne lejere på stor grund, som var strandet hos BRF. Flere virksomheder kan blive lejere hos Jyske Bank, som måske sikrer sig en gevinst i kølvandet på købet af BRF.

Foto:

21 October 2014 | 3:00 pm


Silkeborg drømmer om kontorbydel

Håb om en ny erhvervskorridor langs den kommende motorvej.

Foto: Torben Christensen

21 October 2014 | 12:45 pm


Han skal lede ny offensiv fra Sjælsø og KPC

Årene efter finanskrisen har været slidsomme for Sjælsø-folkene. Men bl.a. med et partnerskab med KPC er man igen klar til at være offensive. Peter Ebbesen kommer til at stå i spidsen for det nye selskab.

Foto:

21 October 2014 | 10:00 am


Pensionskæmpe jagter flere butikscentre

Et af landets største pensionsselskaber bliver største aktionær i et af landets nyeste indkøbscentre - og flere centerinvesteringer er på trapperne.

Foto:

21 October 2014 | 7:59 am


Butikscenter nikker til vilde arkitektvisioner

Et af landets største indkøbscentre arbejder videre med vinderoplæg fra arkitektkonkurrence om fremtidens center. Visionerne omfatter et hoteltårn og mange flere butikker.

Foto:

20 October 2014 | 4:00 pm