lup

Hvad vil du vide om

slackerSøg her:

slacker

23. juli 2016: Velkommen til siden om slacker, hvor du finder alt om slacker. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere slacker til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Slacker rummer mange muligheder for, de som besøger siden om slacker.
Foreningen Copenhagen Suborbitals danske rumeventyr gik ikke helt som forventet. Men det var alligevel en succes, siger frivillig Mads Wilson.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af slacker i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af slacker til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte slacker til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Rom, Nicosia, Praia, Kinshasa, Abuja, Sarajevo, Algier, Canberra, Bukarest, Libreville, Doha, Stockholm, Bujumbura, Bern, Apia, Valletta, Caracas, Windhoek, Lom, Santiago de Chile, Palikir, Brazzaville, Panama City, Monaco, Kuwait City, Tegucigalpa, Naypyidaw, Kiev, Vaduz, Dalap-Uliga-Darrit, Katmandu, Beirut, San Jos, Male, Manila

Læs mere »

Nyheder

Spilforsker: Pokémons er en god investering for virksomhederne
Det kan godt svare sig for virksomhederne at købe sig til Pokémons. Det giver både kunder og er godt for ens brand, lyder det fra en spilforsker.
22 July 2016 | 3:11 pm

Billige cykelstier sender Nakskov til København
Idéen om små farvede sten på cykelstierne har sparet Lolland Kommune for en masse penge. Det har nu fået transportministeren til at invitere kommunen på besøg i Transportministeriet.
22 July 2016 | 1:17 pm

Konfliktråd løser nabostridigheder
Politiet har stor succes med at bruge konfliktråd til at løse nabokonflikter.
22 July 2016 | 6:20 am

Danskerne fanger også rigtige dyr med mobilen
Danskerne er vilde med at fortælle, hvilke dyr og planter de ser i naturen. Det er højest overraskende, siger Danmarks Naturfredningsforening.
21 July 2016 | 3:58 pm

Voldssager tager længst tid for politiet på Sydsjælland
De mange psykiatriske institutioner på Sydsjælland, Lolland og Falster er medvirkende til, at der kun bliver rejst tiltale i 48,2 procent af voldssagerne inden for fristen.
21 July 2016 | 10:47 am

Kampen om de billigste flybilletter
Der er kommet et væld af billige flybilletter på markedet. Det er godt, men med diverse gebyrer undervejs er kampen for at få den billigste billet ikke blevet mere enkel. Et godt tilbud kan være dårligt.
23 July 2016 | 7:00 am

Disse fødevarer kan modarbejde din medicin
Hvis du tager blodfortyndende medicin, antihistaminer, hudmidler mod bumser eller anden medicin, skal du passe på med visse fødevarer.
20 July 2016 | 3:06 am

Disse varer kan du billigt bytte til økologi
Hvis prisen afholder dig fra at købe mere økologisk, så se her, hvilke varer du kan bytte ud - næsten uden at mærke det på budgettet.
19 July 2016 | 10:12 am

Skab luft i budgettet uden penge på lommen
Hvis du sætter en god privatøkonomisk spiral i gang, kan du sikre dig luft i budgettet i fremtiden.
19 July 2016 | 3:33 am

Her er sommerens billigste – og dyreste – rejsedestinationer
Sydøstasien tegner sig for flere af sommerens absolut billigste lande at rejse rundt i, viser analyse fra Forex Banks Ferieindeks.
18 July 2016 | 2:15 pm

Læs mere »

slacker


23. juli 2016: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en slacker kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge slacker, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på slacker eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste slacker og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Sucre, Caracas, San Marino, Kingstown, Oslo, Mexico City, Saint George's, Bratislava, Banjul, Addis Abeba, Harare, Ankara, Abidjan, Dhaka, Riga, Bogot, Bandar Seri Begawan, Nicosia, Canberra, Yaound, Lusaka, Kampala, Kairo, Valletta, Wien, Basseterre, Buenos Aires, Washington D.C., Male, Kabul, Tasjkent, Katmandu, Asunci, N'Djamena, Dublin

Se mere »