lup

Hvad vil du vide om

slackerSøg her:

slacker

28. oktober 2016: Velkommen til siden om slacker, hvor du finder alt om slacker. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere slacker til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Slacker rummer mange muligheder for, de som besøger siden om slacker.
Med sin blanding af udsøgt sans for visuel stil, fremragende skuespillere og en god historie brager ”Doctor Strange” helt til tops blandt alle tiders bedste superheltefilm.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af slacker i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af slacker til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte slacker til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Valletta, Damaskus, Prag, Lom, Khartoum, Asjkhabad, Taipei, South Tarawa, Nicosia, Canberra, Bamako, Guatemala City, Cayenne, Jakarta, Santiago de Chile, Astana, Malabo, Buenos Aires, Amman, Seoul, Abuja, Amsterdam, Stockholm, Bratislava, Wellington, Tegucigalpa, Mbabane, Paramaribo, Vientiane, Naypyidaw, Wien, Berlin, Bujumbura, Vilnius, Porto-Novo

Læs mere »

Nyheder

ATP henter ny direktør i Nordea
Christian Hyldahl fra Nordea er ansat som ny administrerende direktør i ATP. Han afløser Carsten Stendevad.
28 October 2016 | 7:39 am

Novo tabte 120 milliarder på ti minutter
Aktionærerne reagerer hårdt på Novo Nordisks nedjustering. Efter 20 minutters handel har aktien stabiliseret sig i et minus på 13 procent.
28 October 2016 | 7:20 am

DMI på vej mod stor sparerunde
Massefyringer kan være på vej hos Danmarks Meteorologiske Institut til november. Faldende omsætning presser virksomheden.
28 October 2016 | 6:25 am

Novo sænker sine ambitioner for overskud
Novo Nordisk sænker sin forventning til den fremtidige årlige resultatvækst fra ti til fem procent i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal.
28 October 2016 | 5:47 am

Danske Banks resultat er ni procent bedre end sidste år
Danske Bank har efter tredje kvartal et nettoresultat på 14,3 milliarder kroner, oplyser banken i sit regnskab.
28 October 2016 | 5:38 am

Angst for klovne og halloween: Skræmte børn ringer til Børnetelefonen
-Børnene er bange for, at klovne vil slå dem ihjel, siger Bente Boserup fra Børns Vilkår.
28 October 2016 | 7:23 am

Kommune får ros for at kigge ældre grundigt i munden
Alt for mange ældre har brug for bedre hjælp til tænderne, når de bor på plejehjem. Det har Aarhus Kommune gjort noget ved.
27 October 2016 | 5:56 pm

Flertal vil forbyde kønsopdelt svømning i Aarhus
Socialdemokraterne har tidligere været imod forbuddet, men nu har de ændret mening.
27 October 2016 | 8:44 am

Terrorsag og tredobbelt drab: Berit Ernst er forsvarer i landets hårdeste sager
PORTRÆT Berit Ernst har været forsvarer i landets største sager, siden hun blev færdig på jurastudiet. Hun fik sin hidtil største sejr, da hun fik sin klient frifundet i den såkaldte terrorsag.
26 October 2016 | 7:27 am

Turisterne skal til Gellerup
City Sleep-In åbner hostel i Gellerup. Spændende område som flere skal se, mener indehaver.
26 October 2016 | 4:15 am

ANALYSE: Det ender med én af disse fire regeringer
Så er regeringsforhandlingerne for alvor i gang - men hvordan ender de? DR's Jens Ringberg ser på mulighederne, og hvad der er mest realistisk.
23 June 2015 | 5:50 pm

ANALYSE Derfor ventes Thorning at udskrive valg i den kommende uge
For første gang i hele dette forår opstod der i sidste uge enighed mellem alle i regeringskontorerne om, at statsministeren vil udskrive valg en af de kommende dage.
24 May 2015 | 5:00 am

ANALYSE: Hvordan kan Corydon være tilfreds med karakteren utilfredsstillende?
Finansministeren overraskede i dag alle, da han ikke kunne få øje på nogen kritik af ham i Dong-sagen.
8 May 2015 | 5:33 pm

ANALYSE Vigtigste kampdag længe for både Thorning og fagbevægelsen
Thorning gør klar til valg, og fagbevægelsen ruster sig til fremtiden på kampdagen.
1 May 2015 | 3:30 am

ANALYSE SF har glemt Villy: Hvor blev han af?
Mens Helle Thorning-Schmidt for fjorten dage siden blev fejret for sit 10 års jubilæum, så var der ingen af de SF’ere, som DR talte med i dag, der anede, at det i dag er 10 år siden, Villy Søvndal blev ny formand for SF.
28 April 2015 | 6:54 pm

Læs mere »

slacker


28. oktober 2016: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en slacker kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge slacker, som internettet.
ATP’s bestyrelse udpeger Christian Hyldahl som ny direktørDer er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på slacker eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste slacker og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Bukarest, Helsingfors, Roseau, Islamabad, Bujumbura, Tegucigalpa, Buenos Aires, Quito, Mogadishu, Georgetown, Manama, Addis Abeba, Bras, Abu Dhabi, Tasjkent, Skopje, Basseterre, Tel Aviv, Washington D.C., Luanda, Asunci, Thimphu, Paramaribo, Prag, Harare, Sucre, Juba, Asmara, Freetown, Nuuk, Port Vila, Nassau, Brazzaville, Tokyo, Dakar

Se mere »