lup

Hvad vil du vide om

slackerSøg her:

slacker

18. januar 2017: Velkommen til siden om slacker, hvor du finder alt om slacker. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere slacker til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Slacker rummer mange muligheder for, de som besøger siden om slacker.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af slacker i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af slacker til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte slacker til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Bogot, Astana, Asmara, Rabat, Tbilisi, Asjkhabad, New Delhi, Beirut, Kinshasa, Tripoli, Rom, Apia, Kampala, Bangkok, Kigali, Lusaka, Kiev, Harare, Taipei, Antananarivo, Jakarta, Lima, Dodoma, Seoul, Port of Spain, Ankara, Paramaribo, Muskat, Kingston, Santiago de Chile, Moroni, Caracas, Maseru, Buenos Aires, Amsterdam

Læs mere »

Nyheder

Facebooks Odense-planer afsløres torsdag
Verdens største, sociale netværk vil efter lang tids hemmeligholdelse afsløre de konkrete byggeplaner for sit første datacenter i Danmark.
18 January 2017 | 3:49 pm

Dansk Erhverv: Indfør kodning som fremmedsprog i skolen
Regeringen er på vej med en digital vækstplan, der skal sikre, Danmark udnytte de muligheder, der ligger i digitaliseringen og får alle danskere med. Kodning som fremmedsprog, bør indgå i planen, mener Dansk Erhvervs adm. direktør Jens Klarskov.
18 January 2017 | 12:55 pm

Omstridt bredbåndskontrakt stoppes straks
Ringkøbing-Skjern Kommune dropper ulovligt udbud af hurtige internetforbindelser og risikerer nu erstatningssag.
18 January 2017 | 11:35 am

Træt af Trump? Få en kattekilling
Alle billeder af den kommende, amerikanske præsident vil automatisk blive byttet ud med kattekillinger.
18 January 2017 | 11:24 am

Teknologifolk flokkes om London trods britisk EU-nej
Strømmen af store og mindre teknologivirksomheder, som udvider i Storbritannien, fortsætter. De gode folk vil arbejde her, lyder budskabet.
18 January 2017 | 9:30 am

Obama takker journalisterne: I sikrer demokratiet
På sit sidste pressemøde som amerikansk præsident hyldede Barack Obama pressefriheden.
18 January 2017 | 10:08 pm

Netflix-regnskab slår alle forventninger
Streamingtjenesten Netflix har i 4. kvartal fået syv millioner nye bruger, og det sender aktien i vejret.
18 January 2017 | 9:58 pm

Colombia: Gidselfrigivelse åbner for fred
Et gidsel er frigivet i Colombia, og derfor vil regeringen forhandle fred med oprørsgruppe.
18 January 2017 | 9:46 pm

Politiet sætter rekord i antallet af fartbøder
Sidste år fangede politiets fotovogne 563.755 fartsyndere. FDM kalder indsatsen forfejlet.
18 January 2017 | 9:24 pm

Obama: Whistlebloweren Chelsea Mannings straf var ude af proportioner
Barack Obama pointerer dog, at whistleblowerens benådning ikke er ensbetydende, at hun er renset for anklagerne.
18 January 2017 | 8:26 pm

Københavns nyeste bydel huser kendte firmaer
Hvad har L’Oreal, Bloomberg, Icelandair og Pandora til fælles? De er alle rykket ind i Københavns nyeste bydel, Havneholmen, der nok er mest kendt som hjemstavn for storcenteret Fisketorvet.
18 January 2017 | 12:44 pm

Dansk byggegigant stormer frem på voksende tysk marked
I år ventes tyskerne at købe 200 huse fra selskabet.
16 January 2017 | 6:42 am

Værdifulde ejendomme gik familiefonds næse forbi
Aage V. Jensen testamenterede i 1980 tre større danske ejendomme til sin nyoprettede familiefond, men ejendommene endte i stedet i den afdøde byggematadors velhavende, almennyttige fond. Fondsforvalter købte selv af byggematadoren en Nice-lejlighed, som var testamenteret til den almennyttige fond.
15 January 2017 | 8:30 pm

Aarsleff indgår trecifret millionkontrakt med AP Pension
Per Aarsleff skal bygge i Odense for AP Pensions ejendomsselskab, AP Ejendomme. Samlet drejer det sig om en kontrakt på 350 mio. kr., oplyser Per Aarsleff.
11 January 2017 | 8:59 am

ABB sikrer sig "megaaftale"
Det schweiziske industriselskab ABB har sikret sig en kontrakt, som selskabet betegner som en "megaaftale".
10 January 2017 | 10:33 am

Læs mere »

slacker


18. januar 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en slacker kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge slacker, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på slacker eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste slacker og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Nicosia, Sana, Apia, Panama City, Port Louis, Vatikanstaten, Georgetown, Managua, Kinshasa, Berlin, Islamabad, Dhaka, Algier, Washington D.C., Porto-Novo, Tasjkent, Nouakchott, Monrovia, Bridgetown, Havanna, Asjkhabad, Ankara, Doha, Dalap-Uliga-Darrit, Tripoli, N'Djamena, Damaskus, Prag, Tunis, Gaborone, Amman, Melekeok, Ouagadougou, Podgorica, South Tarawa

Se mere »