lup

Hvad vil du vide om

slackerSøg her:

slacker

1. december 2015: Velkommen til siden om slacker, hvor du finder alt om slacker. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere slacker til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Slacker rummer mange muligheder for, de som besøger siden om slacker.
Lundbecks antidressiv Brintellix kommer under luppen hos den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, i starten af februar næste år.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af slacker i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af slacker til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte slacker til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Belmopan, Islamabad, Amsterdam, Dakar, Cayenne, Dodoma, Warszawa, Bagdad, Santo Domingo, Kuala Lumpur, New Delhi, Havanna, Lusaka, Bissau, Roseau, Tegucigalpa, Dusjanbe, Djibouti, Vaduz, Luxembourg, Riga, Bridgetown, Porto-Novo, Basseterre, Abuja, Dili, Nouakchott, Tallinn, Tunis, Montevideo, Algier, Beirut, Katmandu, Addis Abeba, Damaskus

Læs mere »

Nyheder

Overlægesønnen fra Skovshoved ramte muren i Struer
Topchef Tue Mantoni fulgte en snorlige plan for karriere og kernefamilie, da han i 1998 rejste udenlands. Alt kørte som smurt - men så kom han hjem og ramte en barsk virkelighed i Bang & Olufsen.
30 November 2015 | 4:00 pm

Dansk økonomi: Privatforbruget står stille
Cheføkonom i Dansk Industri, Klaus Rasmussen, samt økonom i LO, Morten Aastrup, diskuterer tilstandene i dansk økonomi.
30 November 2015 | 12:31 pm

Dansk økonomi i bakgear
Cheføkonom hos Danske Bank, Steen Bocian, vurderer tilstanden i dansk økonomi.
30 November 2015 | 9:16 am

Ledighedskøen bliver stadig kortere
Fra september til oktober var der et fald i bruttoledigheden til 120.400 bruttoledige. Det svarer til en arbejdsløshedsprocent på 4,5 pct.
30 November 2015 | 8:40 am

Dansk økonomi i bakgear efter otte kvartaler med vækst
Industrien og eksporten er gået et gear ned og det betød, at bruttonationalproduktet faldt en lille smule i tredje kvartal efter adskillige kvartaler med fremgang.
30 November 2015 | 7:54 am

Tilbage til 70’erne
Opbruddet i 70’erne skabte ikke bare nye partier og gav gamle kendinge som DKP, VS ogRetsforbundet en kort genkomst, men førte også til større overraskelser i dansk politik: Først en SV-regering med Anker Jørgensen og Henning Christophersen i spidsen og siden en alliance mellem den konservative Poul Schlüter og den radikale Niels Helveg Petersen, som førte til dannelsen af Firkløverregeringen med Schlüter som statsminister i efterfølgende over ti år.

Foto:


30 November 2015 | 9:30 pm

Vi er også individer
Det er problematisk, når man betragter mennesker med muslimsk baggrund som en homogen gruppe uden at inddrage det enkelte menneskes adfærdsmønster og livssyn. Hvorfor skal jeg stå til ansvar for andres meninger og handlinger?

Foto:


30 November 2015 | 9:30 pm

Enighed – bare ikke om konklusionen
I stedet for at handle om indhold, handler debatten om formalisme og en teoretisk frygt. Hvis ikke nej-siden skal vinde, kræver det, at alle gode kræfter spreder budskabet om, hvad vi skal stemme om – så debatten kommer til at handle om virkelige problemer.

Foto:


30 November 2015 | 9:30 pm

Et spørgsmål om tillid
Jeg har brevstemt - det blev et nej. Jeg har ellers stemt ja samtlige fem gange siden 1986, hvor vi har stemt om at udvide det europæiske samarbejde.

Foto:


30 November 2015 | 4:00 pm

Tre grunde til at du skal stemme ja
Danskerne har længe sagt ja, men ikke halleluja til EU. Hvis vi smider alle juhu-argumenter over bord, står tre solide realpolitiske overvejelser tilbage, der taler for et ja.

Foto: Richard Sylvestersen


30 November 2015 | 4:00 pm

Tre måneder efter valget: Vælgerne holder fast i krydset
Fredag var det præcis tre måneder siden, at danskerne senest sammensatte det danske parlament. Var der folketingsvalg nu, ville resultatet formodentlig blive det samme.

Foto: Casper Christoffersen


19 September 2015 | 6:08 am

Ugens barometer-tjek: S holder fast i førertrøjen
Socialdemokraterne holder fortsat godt fast i pladsen som Danmarks største parti, viser Berlingskes vægtede gennemsnit af meningsmålinger.

Foto: Claus Bech


12 September 2015 | 9:00 am

Anders Samuelsen og co. ligger ret stille i meningsmålingerne
Liberal Alliances vælgertilslutning har stort set ikke forandret sig siden sidste folketingsvalg, viser Berlingske Barometers vægtede gennemsnit af meningsmålinger.

Foto: Keld Navntoft


12 December 2014 | 12:43 pm

Dilma sejrer knebent til genvalg
Præsidentvalget i Brasilien faldt knebent ud til Dilma Rousseffs fordel. Men det er ikke sejrsdans og fejring, der venter de næste måneder.

Foto:


27 October 2014 | 4:00 pm

Få styr på vores 20 ministre
min

Foto:


24 October 2014 | 3:00 pm

Læs mere »

slacker


1. december 2015: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en slacker kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge slacker, som internettet.
Fredag var det præcis tre måneder siden, at danskerne senest sammensatte det danske parlament. Var der folketingsvalg nu, ville resultatet formodentlig blive det samme.

Foto: Casper Christoffersen

Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på slacker eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste slacker og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Algier, Luanda, Dakar, Riga, Port Vila, Bridgetown, Canberra, Bryssel, Kuala Lumpur, Nairobi, Male, Prag, Kabul, Sarajevo, Islamabad, Kingstown, Funafuti, Havanna, Rom, San Salvador, Budapest, Naypyidaw, Abuja, Singapore, Moskva, Bandar Seri Begawan, Tallinn, Podgorica, Cayenne, Chisinau, Maseru, Skopje, Bissau, Suva, Manama

Se mere »