lup

Hvad vil du vide om

slackerSøg her:

slacker

6. december 2016: Velkommen til siden om slacker, hvor du finder alt om slacker. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere slacker til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Slacker rummer mange muligheder for, de som besøger siden om slacker.
Strategien i Bang & Olufsen trænger til et service- eftersyn, siger formand Ole Andersen. Væksten i det nye og billigere B&O Play tydeliggør, hvor meget det halter for virksomhedens luksusprodukter.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af slacker i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af slacker til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte slacker til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Monrovia, Mbabane, Athen, Moroni, Bisjkek, Madrid, Islamabad, Tallinn, Asjkhabad, Praia, Wellington, Ljubljana, Budapest, Georgetown, Port Moresby, Valletta, Bissau, Skopje, Algier, Buenos Aires, Abidjan, Nairobi, Mogadishu, Asunci, Kairo, Nuuk, Palikir, Naypyidaw, Bras, Yaren, Port-au-Prince, New Delhi, Jakarta, Abuja, Sofia

Læs mere »

Nyheder

Det er ikke kun Jensens Bøfhus: Danske firmanavne fyldt med sproglige fejl
Et godt navn betyder alt for en virksomhed. Nogle gange så meget at grammatiske fejl er ligegyldige - indtil du opdager dem.
2 December 2016 | 12:36 pm

Verdens største fodboldklubber samarbejder med nyt socialt medie
Arsenal, Chelsea og Barcelona er nogle af de fodboldklubber, der har skrevet under på at levere »særligt eksklusivt« indhold til et nyt socialt medie, der vil vinde brugere fra Facebook.
28 November 2016 | 2:12 pm

Dommerformand: Ærgerlige udtalelser fra domsmand i Se og Hør-sag
Formanden for Dommerforeningen mener dog ikke, at domsmands holdning til Se og Hør har haft betydning for dom.
26 November 2016 | 9:34 am

Henrik Qvortrup og tys-tys-kilden skal i fængsel
I Se og Hør-sagen idømmes fem tiltalte straffe på op til halvandet års fængsel.
24 November 2016 | 11:27 am

Økonomisk ubalance: Her er årets største filmflop
Selv om Matthew McConaugheys navn prydede plakaten på "Free State of Jones", var filmen en økonomisk fiasko.
23 November 2016 | 10:33 am

1.300 danske oliejob gik tabt over to hårde år
Olieprisfaldet har gjort ondt på olie- og gassektoren i Danmark. En stribe selskaber har afskediget knap 1.300 medarbejdere, siden olieprisen drattede nedad i midten af 2014. Og dertil kommer et betydeligt mørketal.
5 December 2016 | 5:13 am

Biogas-støtte runder 1,6 milliarder – nu griber ministeren ind
I forrige uge tog Danmarks største biogasproducent, Nature Energy, første spadestik til tre nye storskalaanlæg, som alle skal stå klar i 2018. Yderligere ti storskala-anlæg er i pipelinen frem mod 2040, skriver Ingeniøren.
2 December 2016 | 5:54 am

Vores strømforbrug bliver mere og mere grønt
56 procent af elforbruget i Danmarks sidste år stammede fra vedvarende energikilder.
1 December 2016 | 9:25 am

Mærsk og Dong risikerer milliardregning efter salg af Nordsøen
Landets største olieselskaber, Dong Energy og A.P. Møller-Mærsk, risikerer efter et potentielt salg af deres aktiviteter i Nordsøen at stå med regningen for oprydningen. Ifølge Energistyrelsen vil det koste 41 mia. kr. at rydde den danske del af Nordsøen op.
1 December 2016 | 7:11 am

EU-energipakke til glæde og skuffelse i den danske energiverden
Nye krav til energibesparelser er godt nyt for Rockwool og Velux, men energi­producenterne i Danmark savner ambitioner i EUs enorme vinterpakke på ­ energio­mrådet.
1 December 2016 | 5:14 am

Motivationscyklus fra helvede

5 December 2016 | 9:30 pm

En vidunderlig skør fantasirejse

5 December 2016 | 9:30 pm

For gode til at blive ignoreret
Ny bog hylder sportens kvindelige pionerer. Den handler om 100 af de kvinder, som nutidens superstjerner står på skuldrene af. B har interviewet forfatteren Molly Schiot.
5 December 2016 | 9:30 pm

Farvel til fortiden

5 December 2016 | 9:30 pm

Mogens Dahls mageløse »Messias«

5 December 2016 | 9:30 pm

Læs mere »

slacker


6. december 2016: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en slacker kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge slacker, som internettet.
Mastercard havde sat den danske presse stævne for at fortælle, hvor langt de er kommet med nye betalingsformer. Masterkortet bliver stødt og roligt til Masterpass - en form for global MobilePay-løsning.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på slacker eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste slacker og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Vilnius, Asunci, Dili, Monaco, Windhoek, Suva, Bern, Phnom Penh, Madrid, Manama, Ljubljana, Niamey, Maseru, Nassau, Rom, Sofia, Kigali, Dalap-Uliga-Darrit, Bridgetown, Ulan Bator, Thimphu, Tripoli, Oslo, Basseterre, Stockholm, Paris, Saint George's, Santo Domingo, Kingstown, Wien, Libreville, Washington D.C., Banjul, Asmara, Colombo

Se mere »