lup

Hvad vil du vide om

slackerSøg her:

slacker

28. august 2016: Velkommen til siden om slacker, hvor du finder alt om slacker. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere slacker til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Slacker rummer mange muligheder for, de som besøger siden om slacker.
HCA Festivals i Odense vil bruge data fra mobiltelefoner til at vide mere om deres gæster. Det samme gør Københavns Lufthavne med stor succes.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af slacker i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af slacker til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte slacker til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Islamabad, Niamey, Vaduz, Canberra, N'Djamena, Phnom Penh, Abuja, Lissabon, Juba, Manila, Paris, Riga, Dakar, Dublin, Asjkhabad, Damaskus, Paramaribo, Valletta, Tunis, Pyongyang, Bisjkek, Suva, Yaound, Oslo, Antananarivo, Montevideo, Abidjan, Bras, San Salvador, Wellington, Luanda, Wien, Teheran, Port Vila, Tel Aviv

Læs mere »

Nyheder

Globalt revisionsselskab indgår forlig i milliardskandale
Verdens største revisionsselskab, PwC, har indgået forlig i en sag om fejlslået revision for milliarder.
27 August 2016 | 4:15 pm

Skatteministerens plan mindsker pres fra statsrevisorer
Statsrevisorerne indkalder nok ikke minister efter udspil, siger statsrevisorernes formand, SF's Peder Larsen.
27 August 2016 | 10:44 am

Gode og dårlige økonomiske nyheder
Som så ofte før er der økonomiske indikatorer, som peger i forskellig retning.
27 August 2016 | 7:00 am

Coop siger helt farvel til trykte tilbudsaviser
Det bliver slut med at bladre i trykte tilbudsaviser fra Coops supermarkedskæder inden for de næste år.
26 August 2016 | 8:55 am

Sådan tackler projektledere det påduttede team
Projektledere får sjældent lov til at sammensætte deres eget team – de skal bare have projektet til at fungere med de ressourcer, de har fået tildelt. Underviser på IDAs projektlederkurser Steen Rassing giver gode råd. Ingeniørforeningen IDA, universe.ida.dk
28 August 2016 | 11:00 am

Chefens anerkendelse kan måske mindske sygefravær
En ny undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø tyder nu på, at anerkendelse fra chefen kan være med til at forbygge langtidssygefravær, som kommer af søvnproblemer.
25 August 2016 | 9:01 am

Minister satser på flere kvinder i forskning
Andelen af kvinder falder markant, jo længere man når op i det videnskabelige hierarki.
20 August 2016 | 6:04 am

»Det er en kæmpegave for de projekter, jeg gerne vil vække til live«
Veronica D’Souza har mange projekter, der skal gøre verden bedre. Og med Global Shapers på hånden er det meget lettere at sætte nye projekter i værk, mener hun
17 August 2016 | 6:39 am

Noma-talent er del af et netværk, hvor alle hjælper hinanden
Global Shapers indeholder mange kom­pe­ten­cer, gruppens medlemmer kan drage nytte af. Det gør projektudvikler Mark Emil Hermansen fra Noma ofte brug af.
17 August 2016 | 6:35 am

FLSmidth vil skære kraftigt i kredsen af leverandører
Den danske cementkoncern FLSmidth er presset på indtjeningen og planlægger derfor at rette sparekniven mod selskabets 15.000 leverandører, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.
26 August 2016 | 7:14 am

Danfoss gør klar til massiv digitalisering
Danfoss’ topchef Niels B. Christiansen planlægger at vinke farvel til indtjeningsrekord på indtjeningsrekord. I stedet skal en stor del af overskuddet investeres i at bringe Danfoss i den digitale førertrøje.
25 August 2016 | 2:40 pm

Sydbank: God drift i overordnet positivt regnskab fra Rockwool
Stenuldsproducenten Rockwool leverede overordnet set et pænt regnskab for andet kvartal, hvor driften og bundlinjen viste sig bedre end ventet.
25 August 2016 | 9:12 am

Rockwool-transformationsprogram er forud for tidsplan
Topchef Jens Birgerssons spareprogram for Rockwool kører hurtigere end planlagt. Indvirkningen på driftsresultatet (EBIT) er ifølge stenuldsproducenten 19 mio. euro i årets første seks måneder, fremgår det af Rockwools regnskab.
25 August 2016 | 8:33 am

Fuld fart på Danfoss i første halvår
Der er igen kommet skub i det europæiske og kinesiske marked hos industrigiganten Danfoss på Als. Danfoss omsætning voksede med fire pct. i lokal valuta, mens driftsindtjeningen voksede 18 pct.
25 August 2016 | 7:09 am

Læs mere »

slacker


28. august 2016: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en slacker kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge slacker, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på slacker eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste slacker og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Algier, Kigali, Lima, Ouagadougou, Teheran, Accra, Luanda, Ulan Bator, Maputo, Oslo, N'Djamena, Malabo, Praia, Georgetown, Guatemala City, Bogot, Melekeok, Damaskus, Kiev, Phnom Penh, Sana, Quito, Islamabad, Hanoi, Funafuti, Juba, Moroni, Maseru, Yaound, Dusjanbe, Beirut, Khartoum, South Tarawa, Lom, Abuja

Se mere »