lup

Hvad vil du vide om

slackerSøg her:

slacker

12. februar 2016: Velkommen til siden om slacker, hvor du finder alt om slacker. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere slacker til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Slacker rummer mange muligheder for, de som besøger siden om slacker.
Harry Potter er fortællingen om det gode, det onde og alle os indimellem, siger fans og forsker.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af slacker i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af slacker til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte slacker til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Tirana, Asunci, Montevideo, Astana, Castries, Accra, Honiara, Kinshasa, Libreville, Santiago de Chile, Doha, Beirut, Paris, Thimphu, Sucre, Nuku'alofa, Mexico City, New Delhi, Saint John's, Bangui, Conakry, Vaduz, Lom, Jerevan, Kabul, Valletta, Vientiane, Ulan Bator, Nouakchott, Ankara, Kigali, Santo Domingo, Basseterre, Wien, Managua

Læs mere »

Nyheder

ARKIV-VIDEO Sådan foregik livsfarlig skrotning af skibe i Indien i 2005
Den danske færge Kong Frederik den 9. skulle i 2005 ophugges på den berygtede strand Alang Beach i Indien, hvor Mærsk nu igen gør brug af lokale skibsophuggere.
11 February 2016 | 7:30 pm

Mærsk skrotter igen på den berygtede Alang Beach
Fire værfter på den indiske strand, som ellers er kendt for livsfarlige arbejdsforhold, er blevet sikkerhedsgodkendt.
11 February 2016 | 3:57 pm

GODE RÅD: Sådan undgår du telefonsælgere
Er du også træt af telefonsælgere? Så læs her, hvordan du undgår dem.
11 February 2016 | 2:00 pm

GRAFIK Forstå, hvad trepartsforhandlinger er
De er særlige for Danmark, kan spænde over flere emner, og i dag begynder den første af slagsen med Løkke for bordenden.
11 February 2016 | 11:30 am

Dine private oplysninger bliver solgt til telefonsælgere
Gennem konkurrencer på sociale medier indsamler en dansk virksomhed dine private oplysninger for at sælge dem videre til telefonsælgere. Det foregår ulovligt, vurderer advokater.
11 February 2016 | 11:05 am

Balkanveteraner kæmper med fortiden
Antallet af veteraner med PTSD fra krigen på Balkan stiger stadig.
12 February 2016 | 6:16 am

Bestyrelse vil udsætte genvalg af Carl Holst
I Esbjerg ønsker man dispensation for at kunne afvente politiets efterforskning.
11 February 2016 | 4:13 pm

Knallertkører på fri fod efter skud mod bilist
Onsdag aften affyrede en ukendt gerningsmand fire skud i Esbjerg.
11 February 2016 | 2:55 pm

Lokal Venstre-formand går i protest over opstilling af Carl Holst
Formanden for Carl Holsts opstillingskreds trækker sig, fordi bestyrelsen vil bakke op om mulig Holst-genopstilling.
11 February 2016 | 9:33 am

Danske radarteknikere gør sig klar til Irak
Det er snart tid til vagtskifte på den danske radar, der overvåger det irakiske luftrum.
11 February 2016 | 7:37 am

Urinlugt kan påvise prostatakræft
Elektronisk næse kan opsnuse mænd med kræft. Metoden forbedrer diagnosticeringen, mener britiske forskere.
12 February 2016 | 6:00 am

Danske forskere: Tyngdebølger den største opdagelse i 100 år
Opdagelsen af tyngdebølger er på højde med Higgs-partiklen - og har givet forskerne en helt ny sjette sans.
11 February 2016 | 7:38 pm

Droner lærer at søge efter forsvundne folk i skoven
Forskere har udviklet en software, der gør droner i stand til selv at finde vej mellem træerne.
11 February 2016 | 7:00 pm

I 2020 henter vi 284.300.000.000 apps
Apples App store er lige på nippet til at blive overhalet, men kineserne overhaler netop nu amerikanerne på app-forbruget, viser ny rapport.
11 February 2016 | 6:10 pm

FAKTA: Tyngdebølger er krusninger i rumtiden
De kaldes århundredets opdagelse. Men hvad er de såkaldte gravitationsbølger egentlig for noget?
11 February 2016 | 6:10 pm

Læs mere »

slacker


12. februar 2016: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en slacker kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge slacker, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på slacker eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste slacker og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Moskva, Canberra, Pyongyang, Madrid, London, Damaskus, Caracas, Stockholm, Mogadishu, Kigali, Maseru, Nassau, Nicosia, Budapest, Havanna, Abuja, Islamabad, Beograd, Dodoma, Monaco, Melekeok, Malabo, Kuwait City, Dakar, Bagdad, Apia, Naypyidaw, Luanda, Santiago de Chile, Vatikanstaten, Bamako, Castries, Santo Domingo, Sana, Muskat

Se mere »