WD banner 2
lup

Hvad vil du vide om

slacker


slacker er et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på slacker igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop slacker, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.
Søger man efter noget mere specielt omkring slacker kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. slacker historie eller slacker beskrivelse.
Man kan også søge efter slacker blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop slacker.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på slacker.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end slacker men et ord, der minder om eller har samme betydning som slacker. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.
Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om slacker, så prøv en søgning på Bibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om slacker der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)

+15
+17°
+11°
København
Søndag, 16


Scandinavian Brake Systems nedjusterer forventningerne

Bremseproducenten Scandinavian Brake Systems nedjusterer forventningerne og venter nu i 2014 en omsætning på mellem 1000 og 1020 mio. kr., mens driftsresultatet (EBITDA) ventes at ende mellem 125 og 135 mio. kr.

Foto: Morten Stricker

28 November 2014 | 2:48 pm


Danfoss går ind på obligationsmarkederne

For første gang nogensinde udsteder det danske termostat-imperium, Danfoss, virksomhedsobligationer. Det sker som et led i opkøbet af finske Vacon.

Foto: Jens Nørgaard Larsen

27 November 2014 | 4:50 pm


Roblon opjusterer resultatforventningerne til helåret

Efter at være blevet forelagt de foreløbige regnskabstal for regnskabsåret 2013/14 har bestyrelsen i Roblon fundet anledning til at justere på forventningerne til hele årets resultat, der løftes.

27 November 2014 | 3:40 pm


Den fynske stålkonges søn sat uden for døren

Tom Andresen, der er anden generation i den fynske stålkoncern IAI Holding, er blevet sparket ud af bestyrelsen. Han har ikke længere noget at skulle have sagt i familievirksomheden.

Foto:

27 November 2014 | 7:05 am


Ekspert: Robotmarkedet har potentiale

Robotter kan meget vel være en industri, danske iværksættere med fordel kan kaste sig over, mener ekspert. Det er robotentusiast og virksomhedsejer Keld Pedersen et eksempel på.

Foto: Nils Meilvang

26 November 2014 | 4:00 pm


Lars von Trier har måske lavet sin sidste film

Filminstruktør Lars von Trier siger i et interview med Politiken, at næsten alle hans film er skrevet på alkohol og stoffer, og at han måske har lavet sin sidste film.

Foto: Jens Nørgaard Larsen

28 November 2014 | 10:06 pm


Malplacerede hemmeligheder

Hvor kommer det fra? Det spørgsmål bliver forfattere ofte stillet, når de er aktuelle med en ny roman. Vi journalister har en ubændig trang til altid at forbinde værket med forfatterens eget liv. Er der noget af dig i hovedpersonen? Har du selv tumlet med den slags spørgsmål som barn? Og så videre. Det kan der sagtens komme interessante interviews ud af, men det modsatte er desværre mindst lige så ofte tilfældet.

Foto: Søren Bidstrup

28 November 2014 | 9:30 pm


Se mig, hør mig, læs mig!

Pulitzer-vinderen Jennifer Egans gennembrudsroman fra 2001 vidner om en talentfuld forfatter, som endnu ikke helt har lært at mestre sine virkemidler.

Foto:

28 November 2014 | 9:30 pm


Sprogligt mesterværk er fantastisk parisercollage

Ola Bauer er blevet kaldt Norges eneste genuine beat-forfatter, og hans roman »Magenta« er et rent og råt pletskud af en udviklingshistorie og et pariserportræt.

Foto:

28 November 2014 | 9:30 pm


Den gamle mand og øen

Debutantprismodtager Thomas Rydahl har skrevet en interessant og meget atypisk noir-roman om en gammel, nifingret dansk eneboer på Fuerteventura. Det er langsommeligt, lidenskabeligt og lovende.

Foto:

28 November 2014 | 9:30 pm