lup

Hvad vil du vide om

slackerSøg her:

slacker

4. oktober 2015: Velkommen til siden om slacker, hvor du finder alt om slacker. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere slacker til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Slacker rummer mange muligheder for, de som besøger siden om slacker.
Både myndigheder og vigtige virksomheder kan med få greb gardere sig væsentligt bedre mod hackere og IT-kriminellee, viser ny analyse fra Center for Cybersikkerhed under Forsvarets Efterretningstjeneste.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af slacker i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af slacker til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte slacker til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Caracas, Melekeok, Chisinau, Antananarivo, Pyongyang, Dili, Dusjanbe, Beirut, Taipei, Dalap-Uliga-Darrit, Oslo, Managua, Vatikanstaten, Bagdad, Mbabane, Port Louis, Ottawa, Lom, Porto-Novo, Wien, Malabo, Santo Domingo, Conakry, Georgetown, Maseru, Dodoma, Kuwait City, Bukarest, Bamako, Mogadishu, Tbilisi, Tel Aviv, Sarajevo, Washington D.C., Ulan Bator

Læs mere »

Nyheder

De 7 sprog enhver leder bør kende
Måden du taler på har konsekvenser for, hvilke reaktioner du får fra dine medarbejdere. Der findes syv forskellige sprog man kan bruge i forskellige situationer. Få råd til, hvordan du med fordel kan bruge alt afhængig af situationen.
4 October 2015 | 12:00 pm

HK: Virksomheder skal tage bedre hånd om det grå guld
Virksomhederne skal gøre en større indsats for at fastholde seniormedarbejderne, lyder det fra HK/Privat. Samfundet har i høj grad brug for de ældres hænder og erfaringer.
4 October 2015 | 10:36 am

Topchefen udskiftes hos Danish Crown
Adm. hos Danish Crown, Kjeld Johannesen, kommenterer beslutningen om sin fratrædelse.
1 October 2015 | 12:00 pm

Topchef, din store løn er ikke en privatsag
Danske topchefers lønninger og aktieprogrammer er steget kraftigt de seneste år. Det betyder en ny offentlighed om de store summer. Berlingske Business' Claus Skovhus kommenterer.
1 October 2015 | 10:28 am

De mindste byer har mistet statslige arbejdspladser
Landområder og de mindre byer har mistet statslige arbejdspladser de senere år, mens de største byer har fået flere.
1 October 2015 | 5:35 am

Mobil kvalitet
Det vælter dagligt ind med spil af svingende kvalitet til mobiltelefoner og tablets, men der er mange diamanter at finde, hvis du graver efter dem.

Foto: Fra spillet


1 October 2015 | 8:30 pm

Et døgn med den nye iPhone 6S
Apples nye mobil kommer til Danmark om en uge. Vi giver de første indtryk af verdens måske mest avancerede mobil.

Foto:


1 October 2015 | 9:14 am

Stor video-ændring på vej til Facebook: Sådan kan din profil blive anderledes
I mange år har Facebook-profiler stort set set ud på den måde, som det sociale medie gør i dag. Baggrundsbillede i toppen, profilbillede og så lidt oplysninger om den person, hvis profil du er inde på. Men det er ved at ændre sig. I hvert fald når det kommer til profilbilledet.

Foto: DADO RUVIC


30 September 2015 | 9:12 pm

Bizart og underholdende krigsdrama
Spiludvikler-ikonet Hideo Kojima er tættere på et mesterværk end nogensinde før med »Metal Gear Solid V: The Phantom Pain«.

Foto: Fra spillet


25 September 2015 | 8:30 pm

Ny A4: Audis diskrete perfektionist
Audi A4 hæver niveauet på alle parametre og er en trillende demonstration af hvad ”Vorsprung durch Teknik” betyder i praksis. Den er en pletfri butler, der gør bilkørsel mere ubesværet end nogensinde.

Foto:


22 September 2015 | 12:44 pm

KOMMENTAR Haves: Internet. Ønskes: Idiot-filter.
Jeg har ikke noget større ønske om at rate mine venner eller kolleger. Til gengæld kunne jeg godt tænke mig et idiot-filter.
4 October 2015 | 1:00 pm

Hundehoveder scorer kassen på trådløse høretelefoner
Trådløse høretelefoner, der kan lades samtidig med man lytter, har landet PUGZ 1 million dollars på crowdfunding-siden Kickstarter.
4 October 2015 | 8:04 am

VIDEO 3D-printede smagsbobler sætter krydderi på din mad
Nufood er en 3D-printer, som laver små gelebobler med smag af alt fra røg til jordbær. De kan bruges som en slags oplevelseskrydderi, når du eksperimenterer i køkkenet.
3 October 2015 | 10:35 am

Top 10: Her er alle tiders mest populære apps til iPhone og iPad
Facebook sætter sig på de to øverste pladser over mest downloadede apps til Apples mobile dimser.
3 October 2015 | 8:05 am

Nyt sikkerhedshul rammer en milliard mobiler
En lumsk SMS-fidus kan give hackere adgang til din mobil gennem et hidtil ukendt hul i Googles Android-system. Det er anden gang inden for få måneder, at sådant problem dukker op.
2 October 2015 | 12:56 pm

Læs mere »

slacker


4. oktober 2015: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en slacker kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge slacker, som internettet.
Der venter en række udfordringer, når den relativt ukendte topembedsmand Jacob Holbraad 1. november sætter sig i direktørstolen hos Dansk Arbejds­giverforening.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på slacker eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste slacker og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Belmopan, Port Louis, Prag, Jerevan, Georgetown, Kampala, Niamey, Apia, Budapest, Vilnius, Windhoek, Panama City, Nuuk, Podgorica, Taipei, Bagdad, Ljubljana, Tegucigalpa, Ottawa, Phnom Penh, New Delhi, Skopje, Doha, Luxembourg, Kiev, Melekeok, Bras, Paris, Seoul, Palikir, Teheran, Berlin, Jakarta, Asjkhabad, Helsingfors

Se mere »