lup

Hvad vil du vide om

slacker


slacker er et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på slacker igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop slacker, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.
Søger man efter noget mere specielt omkring slacker kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. slacker historie eller slacker beskrivelse.
Man kan også søge efter slacker blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop slacker.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på slacker.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end slacker men et ord, der minder om eller har samme betydning som slacker. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.
Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om slacker, så prøv en søgning på Bibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om slacker der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)

+15
+17°
+11°
København
Søndag, 16


Nyheder fra P4 Sjælland

Nyheder fra P4 Sjælland

Patient: Jeg mistede appetitten af sygehusmaden

En patient på Nykøbing Falster Sygehus fik frataget sin aftensmad, fordi både hun og personalet fandt indholdet "uappetitligt".

1 April 2015 | 8:45 am


Stadig flere butikker holder åbent frem til midnat

Hvis du lige står og mangler en snaps til påskebordet, så behøver du ikke skynde dig. Flere supermarkeder holder nemlig åbent helt frem til midnat. Problematisk, lyder det fra HK.

31 March 2015 | 9:10 am


Umulige at leje ud: Lolland vil rive 69 gode boliger ned

Mens der i København er akut mangel på lejeboliger, så må boligselskaber på Lolland og i Lemvig rive ellers velfungerende bygninger ned. Det er simpelthen umuligt at leje boligerne ud.

31 March 2015 | 6:13 am


Birgitte Nyberg er bipolar: Jeg er altså ikke farlig

Selv om 110.000 danskere lider af bipolar lidelse, så ved de færreste af os, hvad det er. Det skal en ny kampagne være med til at ændre på, som begynder i dag.

30 March 2015 | 9:30 am


Efterlyste børn bliver ufrivilligt kendte på nettet

Politiet bruger i stigende grad sociale medier til at efterlyse børn og unge med foto, hvis de eksempelvis løber hjemmefra. Men efterlysningen kan være overvældende for børnene, lyder advarslen.

30 March 2015 | 9:00 am


DR P4 København

Nyheder fra P4 København

Unge skal huskes på at gå til tandlægen

En påmindelse om at få tjekket bisserne ryger snart ind ad brevsprækken hos de 18-20-årige i Region Hovedstaden.

31 March 2015 | 8:30 am


Efter travkusks død: Ministeren vil stramme op overfor private ambulancer

Sundhedsministeren vil gennemgå reglerne efter kritik af forløbet, hvor en kusk døde i en privat ambulance.

30 March 2015 | 12:06 pm


Privat ambulancetjeneste får kritik efter travkusks død

Sundhedsstyrelsen kritiserer ambulancefirmaet Ignis et Aqua for blandt andet ikke ringe 112 og køre til det forkerte hospital, da en mand døde i sommer.

30 March 2015 | 8:36 am


Kommuner har udstedt næsten 11.000 pas med fejl

Der er fejl i godt 11.000 pas udstedt af 44 kommuner rundt om i landet. Fejlen kan i værste fald betyde, at rejsende bliver afvist i paskontrollen.

27 March 2015 | 8:16 am


Luftpose på løbebånd hjælper patienter med genoptræning

En luftpose, der letter vægten, skal gøre det nemmere for patienter at blive genoptrænet på løbebånd.

27 March 2015 | 6:45 am


Nordberg lader døren stå på klem for ny storaktionær i Vestas

Vestas’ svenske bestyrelsesformand, Bert Nordberg, vil stadig gerne have en stor aktionær at sparre med om de langsigtede planer. Analytikere vurderer desuden, at en ny storejer kan tage toppen af aktieudsvingene, der er C20s største.

Foto: Brian Rasmussen

31 March 2015 | 7:30 pm


Mærsk får første olie fra ny dansk platform

Udvidelsen af Tyra-feltet i den danske del af Nordsøen har nu båret første frugter for Mærsk og de andre partnere.

Foto: CLAUS FISKER

31 March 2015 | 7:12 am


Vestas har slået hånden af troløse banker

En række ikke-nordiske banker skal ikke regne med at føre forretninger med Vestas med det første. Bestyrelsesformand Bert Nordberg har slået hånden af dem, der ikke var der for koncernen under krisen.

Foto:

30 March 2015 | 6:15 pm


Vestas fastholder topposition i BTM-rapport

Vestas topper atter listen over verdens største vindmølleproducenter i en ny rapport fra konsulentfirmaet BTM Consult, der er en del af Navigant Research. Billedet kunne imidlertid have set anderledes ud, hvis nogle af Siemens havvindmølleprojekter var blevet afsluttet i 2014.

Foto: Henning Bagger

27 March 2015 | 1:46 pm


Goldman Sachs: Vi kendte intet til gyldne DONG-parker

Den amerikanske investeringsbank og aktionær i DONG Energy, Goldman Sachs, afviser, at man kendte noget til tre, lukrative vindmøllekontrakter i Storbritannien, som har været kilde til ny kritik af kapitaludvidelsen.

Foto: LUCAS JACKSON

26 March 2015 | 12:55 pm