WD banner 2
lup

Hvad vil du vide om

slacker


slacker er et emne, der har interesseret mange mennesker gennem tiden. Det ses også på internettet, hvor der søges på slacker igen og igen. Heldigvis er der mange sider, der handler om netop slacker, så det er nemt at finde de oplysninger, man har brug for.
Søger man efter noget mere specielt omkring slacker kan det være lidt mere vanskeligt at finde noget brugbart. Man skal bruge mere end et søgeord f.eks. slacker historie eller slacker beskrivelse.
Man kan også søge efter slacker blandt internettets billedet og der findes næsten helt sikkert mindst et billede af netop slacker.
Midt på denne side har vi samlet en række links som måske kan bruges i forbindelse med søgningen på slacker.
Du kan også prøve at søge på et andet ord end slacker men et ord, der minder om eller har samme betydning som slacker. Ofte findes løsningen ved at vælge et andet søgeord eller ved at bruge to eller tre søgeord i samme søgning.
Hvis du stadig ikke kan finde noget brugbart om slacker, så prøv en søgning på Bibliotek.dk, der er en database over alle bøger på danske biblioteker. Hvis der heller ikke findes noget om slacker der, så har du søgt efter noget yderst usædvanligt :-)

+15
+17°
+11°
København
Søndag, 16


TV 2 Vejret

Nyheder fra vejret.tv2.dk.

Arktis absorberer mere og mere varme fra solen

Arktis har absorberet langt mere energi fra solen i løbet af det seneste årti, end det har været tilfældet tidligere. Det viser data fra NASA.

19 December 2014 | 9:56 am


Iskold kineser: Her dyrker hun yoga i 30 graders frost

Om det er godt eller skidt for kroppen skal vi lade være usagt, men opsigtsvækkende var det i hvert fald, da 26-årige Xie Xiaoming onsdag dyrkede yoga i en iskold kinesisk morgenstund.

19 December 2014 | 7:59 am


Blæsevejr på vej: Her rammer vindstød af stormstyrke

Prognose: Her kommer de kraftigste vindstød fra i aften, i nat og lørdag morgen.

19 December 2014 | 5:25 am


HvidJulsBarometeret: 4 % chance for hvid jul

Hver dag frem til den 24. december tager vi hver dag temperaturen på julesneen - og holder øjet stift rettet mod muligheden for den hvide jul.

19 December 2014 | 5:07 am


Snestorm lammer dele af Japan

Mens vi endnu venter på, at sneen for alvor falder herhjemme, så har vinteren i højere grad indfundet sig i det nordøstlige Asien.

18 December 2014 | 12:15 pm


Glunz nedjusterer på grund af tilbageholdne kunder

Glunz & Jensen sænker forventningerne til både omsætning og indtjening for hele 2014/15, fordi det oplever, at kunderne inden for både offset- og flexo-området stadig er tilbageholdne med deres investeringsbeslutninger.

Foto: NIELS AHLMANN OLESEN

19 December 2014 | 11:21 am


Altor slår til med opkøb af gammelt Mærsk-klenodie

Den omstridte kapitalfond Altor har været på storindkøb i Høje Taastrup, og er blevet ny hovedaktionær i Norican, der har mere end 2.200 ansatte.

Foto: Christian Als

19 December 2014 | 9:00 am


Flügger fastholder forventningerne

Malervarekæden Flüggers omsætning var trykket af varmt vejr og VM i fodbold i første halvår af 2014/15, hvor særligt første kvartal var svagt.

Foto: Brian Bergmann

19 December 2014 | 7:56 am


Vestas får japanske milliarder til kamp mod Siemens

Et partnerskab med det japanske konglomerat Mitsubishi sikrer Vestas adskillige milliarder fra japanske banker til at kunne satse stort på havmølleparker.

Foto: Henning Bagger

19 December 2014 | 5:47 am


Intermails underskud nedbragt trods stort fald i omsætningen

Intermail, der producerer konvolutter og forsendelseskoncepter, havde igen røde tal på bundlinjen i regnskabsåret 2013/14, hvor omsætningen styrtdykkede til 416 mio. kr. fra 483 mio. kr.

18 December 2014 | 2:52 pm