lup

Hvad vil du vide om

slackerSøg her:

slacker

1. maj 2016: Velkommen til siden om slacker, hvor du finder alt om slacker. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere slacker til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Slacker rummer mange muligheder for, de som besøger siden om slacker.
De seneste dage i Aleppo har været et helvede, og folk er virkelig bange, siger aktivist i den syriske storby.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af slacker i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af slacker til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte slacker til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Malabo, Amsterdam, Beijing, Kinshasa, Suva, Kingston, Porto-Novo, Sucre, Havanna, Nuuk, Paramaribo, Mogadishu, Lom, Buenos Aires, Kuwait City, Minsk, Port Moresby, Islamabad, Luxembourg, Montevideo, Vaduz, Monaco, Male, Kigali, Teheran, Jakarta, Doha, Beirut, Bras, Apia, N'Djamena, Guatemala City, Port Vila, Kiev, Saint John's

Læs mere »

Nyheder

Hård kamp mellem amerikanske flyproducenter
Boeing og Lockheed Martin kæmper indædt for at sikre sig dansk underskrift til milliarder.
1 May 2016 | 1:00 pm

Rusland: Forhandlinger i gang om våbenstilstand i Aleppo
De seneste dage i Aleppo har været et helvede, og folk er virkelig bange, siger aktivist i den syriske storby.
1 May 2016 | 12:34 pm

Dødstal stiger efter to bilbomber sprænger i Irak
Islamisk Stat har taget skylden for to separate bilbomber, der sprængte i den sydirakiske by Samawa søndag middag.
1 May 2016 | 11:07 am

Uffe Elbæk er 'persona non grata' på 1. maj: Fagbevægelsen mangler humor
Alternativets partileder mener, at hans parti og fagbevægelsen har flere fælles interesser. Alligevel er han ikke velkommen i Fælledparken.
1 May 2016 | 10:58 am

Hård kamp mellem amerikanske flyproducenter
Boeing og Lockheed Martin kæmper indædt for at sikre sig dansk underskrift til milliarder.
1 May 2016 | 1:00 pm

Fremtiden truer Folkekirkens Nødhjælp trods rekordår
Folkekirkens Nødhjælp indsamlede og brugte rekordmange penge i 2015. Men fremtiden er dyster, siger chef.
1 May 2016 | 7:41 am

GRAFIK Det vidste du (måske) ikke om 1. maj
Vidste du for eksempel, at der, bortset fra arrangøren, LO København, kun er kvindelige talere på hovedscenen i Fælledparken i år?
1 May 2016 | 4:58 am

Stolt eks-ryger efter ny rygestopkur: 99 procent sikker på jeg ikke starter igen
Kirsten Bakke har røget næsten uafbrudt, siden hun var 14 år gammel. Tilskud til rygestopmedicin hjalp hende til endelig at kvitte smøgerne.
30 April 2016 | 9:50 am

Danske helikoptere må blive på jorden efter styrt i Norge
Trafik- og Byggestyrelsen ser frem til en hurtig afklaring af styrt ved Bergen, som kan have kostet 13 livet.
30 April 2016 | 8:05 am

ANALYSE: Det ender med én af disse fire regeringer
Så er regeringsforhandlingerne for alvor i gang - men hvordan ender de? DR's Jens Ringberg ser på mulighederne, og hvad der er mest realistisk.
23 June 2015 | 5:50 pm

ANALYSE Derfor ventes Thorning at udskrive valg i den kommende uge
For første gang i hele dette forår opstod der i sidste uge enighed mellem alle i regeringskontorerne om, at statsministeren vil udskrive valg en af de kommende dage.
24 May 2015 | 5:00 am

ANALYSE: Hvordan kan Corydon være tilfreds med karakteren utilfredsstillende?
Finansministeren overraskede i dag alle, da han ikke kunne få øje på nogen kritik af ham i Dong-sagen.
8 May 2015 | 5:33 pm

ANALYSE Vigtigste kampdag længe for både Thorning og fagbevægelsen
Thorning gør klar til valg, og fagbevægelsen ruster sig til fremtiden på kampdagen.
1 May 2015 | 3:30 am

ANALYSE SF har glemt Villy: Hvor blev han af?
Mens Helle Thorning-Schmidt for fjorten dage siden blev fejret for sit 10 års jubilæum, så var der ingen af de SF’ere, som DR talte med i dag, der anede, at det i dag er 10 år siden, Villy Søvndal blev ny formand for SF.
28 April 2015 | 6:54 pm

Læs mere »

slacker


1. maj 2016: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en slacker kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge slacker, som internettet.

Du kan se første finale på TV 2 og TV 2 PLAY direkte fra Ikast i dag fra klokken 16.50.

Det er grundspillets nummer et og to mod hinanden, der brager sammen. Sidste sæsons DM-finalister i en ny finale-duel, og to hold, der udspillede hver deres modstander i semifinalerne. 

Når FC Midtjylland og Team Esbjergs håndboldkvinder klokken 17.10 i eftermiddag mødes i den første DM-finale, bliver det lige så nemt at forudse en vinder som at gætte antal solgte pølser med brød i IBF Arena i Ikast.  

decms://83ef641b621df7bd8d7f80aca282b9d021fd01a4

Alle forventer en DM-finale, der over to kampe bliver lige så tæt som sidste års finaler, hvor FC Midtjylland vandt samlet 45-44 efter en 23-22-sejr på hjemmebane og efterfølgende uafgjort 22-22 i returkampen i Esbjerg. 

- Sidste år blev det hele afgjort med et mål, og jeg tror faktisk også, at vi kan se frem til finaler, der bliver lige så tætte og hæsblæsende, som det vi så sidste år, vurderer TV 2 SPORT's ekspert Peter Bruun Jørgensen. 

decms://f2cfa2e36464e2603ec6ede1118d183591001405

Han har dog selv Team Esbjerg som en ganske svag favorit, og det samme har Danske Spil. DM-guld til Team Esbjerg giver odds 1,75, mens et nyt midtjysk mesterskab står i odds 1,95. 

Team Esbjerg har da også vundet tre ud af fire indbyrdes møder i denne sæson - senest 27-25 i Ikast i kamp i grundspillet, der reelt afgjorde, at Team Esbjerg snuppede førstepladsen foran midtjyderne. 

decms://f3778e2d38a106b515cc873eeb407cf73eeae1f9

I sæsonens første kampe vandt Team Esbjerg først Super Cuppen klart med 27-19, og få uger senere var vestjyderne igen ovenpå og vandt 29-23 på hjemmebane i ligaen. På det tidspunkt af sæsonen var FCM dog plaget af skader, og derfor lægger Esbjergs træner ikke meget i de to triumfer. 

- For mig står det 1-1 indbyrdes. Midtjylland er vant til at spille de store kampe, og jeg håber, vi har lært af semifinalekampene mod Team Tvis. Begge hold dækker på samme måde i forsvaret og vil gerne løbe kontra. Hos Midtjylland er forsvaret forcen, der har reddet holdet igennem mange kampe, mens vi samlet har bedre angrebsspillere end forsvarsspillere, siger Lars Frederiksen på Team Esbjergs egen hjemmeside. 

decms://1be463524c89b337ce8d9a73624f40d1887362df

I semifinalerne mod Team Tvis Holstebro tabte Team Esbjerg den første kamp med fem mål på udebane, men smadrede så deres semifinalemodstandere med 12 mål i returkampen i Esbjerg. 

Så overlegent bliver det næppe mod FCM.

- Det bliver små marginaler, der afgør det hele, og vi glæder os endnu mere efter semifinalen i Esbjerg, siger Lars Frederiksen. 

http://video.tv2.dk/watch/FCM01

FC Midtjyllands eneste sejr over Team Esbjerg i denne sæson var tilbage i november i en pokalkamp, som midtjyderne vandt 26-21 på hjemmebane. Og netop mestrenes dårlige statistik mod vestjyderne gør Team Esbjerg til klare favoritter, mener FCM's landsholdsfløj Trine Østergaard.

Lars Bruun-Mortensen Anne-Cathrine Holm

Skjult

fra

Long read

1
Sidste års gyserfinale mellem FC Midtjylland og Team Esbjerg kan få en gentagelse. Foto: Scanpix Denmark

Underrubrik

FCM vandt sidste års DM-finale mod Team Esbjerg med samlet ét mål, og det kan meget vel blive lige så tæt igen denne gang.

Section

Sport Håndbold

Primær sektion

Håndbold

Related content

Håndboldekspert: Dette hold er svag favorit til at snuppe DM-titlen

Sverige opgiver FCM-træner: Vi kan ikke vente længere

FCM Håndbold udraderer Viborg og er klar til DM-finale

Team Esbjerg smadrer Team Tvis trods stjernes røde kort

Breaking news

Skjul videohjul

Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på slacker eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste slacker og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Moskva, Manama, Lilongwe, Tallinn, Apia, Palikir, Kuala Lumpur, Vatikanstaten, Rom, Tbilisi, Santiago de Chile, Beijing, Beograd, Tokyo, Bryssel, Port Vila, Nouakchott, Dublin, Pretoria, Andorra la Vella, Accra, Vientiane, Port Moresby, Muskat, Belmopan, Manila, Algier, Libreville, Oslo, Ankara, Doha, San Jos, Ljubljana, Niamey, Praia

Se mere »