lup

Hvad vil du vide om

slackerSøg her:

slacker

2. august 2015: Velkommen til siden om slacker, hvor du finder alt om slacker. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere slacker til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Slacker rummer mange muligheder for, de som besøger siden om slacker.
Langsom sagsbehandling for våbentilladelser, gør at geværerne hober sig op hos våbenhandlerne
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af slacker i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af slacker til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte slacker til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Dakar, Pretoria, Vaduz, Kigali, Kampala, Juba, Vientiane, Dhaka, Sofia, Caracas, Chisinau, Basseterre, Georgetown, Nairobi, Maputo, Skopje, Beijing, Praia, Harare, Santo Domingo, Singapore, Saint George's, Kinshasa, Astana, Tasjkent, Port-au-Prince, Beograd, Kiev, Port Vila, Bryssel, Ulan Bator, Yaound, Kabul, Moroni, Dublin

Læs mere »

Nyheder

Vær forsigtig med private anmeldelser på nettet
Mange deler billeder af mistænksomme biler og personer på de sociale medier, men det kan ende med, at du selv overtræder loven.
2 August 2015 | 6:17 am

Fiskefestival sætter fokus på lokale råvarer
Kokke dyster om at blive mester i brug af friske, lokale fødevarer.
1 August 2015 | 5:50 am

Universitets-rektor undrer sig over ministers udmelding
Minister mener, at Aalborg Universitet bør koncentrere sig om campus i Nordjylland men den holdning undrer universitetets rektor.
31 July 2015 | 10:30 am

Rekordstor interesse for økologisk omlægning
Flere landmænd vil omlægge til økologi.
31 July 2015 | 7:29 am

Kapsejlads mellem Norge og Danmark afbrudt på grund af manglende vind
Den danske del af årets Tall Ships Races har fået en skæv start.
31 July 2015 | 6:57 am

ANALYSE: Det ender med én af disse fire regeringer
Så er regeringsforhandlingerne for alvor i gang - men hvordan ender de? DR's Jens Ringberg ser på mulighederne, og hvad der er mest realistisk.
23 June 2015 | 5:50 pm

ANALYSE Derfor ventes Thorning at udskrive valg i den kommende uge
For første gang i hele dette forår opstod der i sidste uge enighed mellem alle i regeringskontorerne om, at statsministeren vil udskrive valg en af de kommende dage.
24 May 2015 | 5:00 am

ANALYSE: Hvordan kan Corydon være tilfreds med karakteren utilfredsstillende?
Finansministeren overraskede i dag alle, da han ikke kunne få øje på nogen kritik af ham i Dong-sagen.
8 May 2015 | 5:33 pm

ANALYSE Vigtigste kampdag længe for både Thorning og fagbevægelsen
Thorning gør klar til valg, og fagbevægelsen ruster sig til fremtiden på kampdagen.
1 May 2015 | 3:30 am

ANALYSE SF har glemt Villy: Hvor blev han af?
Mens Helle Thorning-Schmidt for fjorten dage siden blev fejret for sit 10 års jubilæum, så var der ingen af de SF’ere, som DR talte med i dag, der anede, at det i dag er 10 år siden, Villy Søvndal blev ny formand for SF.
28 April 2015 | 6:54 pm

Financial Times nu på japansk
Internationale ejerskaber af aviser er ikke et særligt udbredt fænomen her i Danmark, hvor vi alene har Berlingske Media med en stor belgisk medieejer, De Persgroep, Dagbladet Børsen med en stor svensk medieejer, Bonnier, og MetroXpress med en stor schweizisk medieejer, Tamedia. Men vi kommer til at se mere og mere, at gamle hæderkronede medieinstitutioner rundt omkring i verden bliver sat til salg og får nye overraskende ejere. Som Washington Post fik det i 2013 med salget til Amazon-ejeren og teknologi-entreprenøren Jeff Bezo. Bezo lagde 1,7 mia. kr. kontant på bordet for den handel.

Foto:


1 August 2015 | 6:00 pm

I en lille båd der gynger
Der er mere sol og sommer i Bamses gamle hit om den lille båd der gynger og hvad der giver livet værdi, end man denne sommer har kunnet opleve at vejrguderne har tildelt Danmark.Tusindvis holdt som følge heraf også i desperat kø medio juli – efter sigende op imod fem timer – for at slippe ud af Danmark og sydpå via færgen fra Rødbyhavn.

Foto:


1 August 2015 | 6:00 pm

Biskoppens ufejlbarlighed II
Hvad mener kirken? er der tit nogen, der spørger. Svar: kirken mener ingenting, for kirken er ikke som EU eller andre upersonlige instanser, der kan »mene« noget – på andres vegne – og dermed fortælle dem, hvad de skal gøre, så de ikke selv har noget ansvar.

Foto:


1 August 2015 | 6:00 pm

Et konservativt parti i opløsning
Således lader Det Konservative Folkeparti til at være sammenlignelig med en mand, der hverken kan tilfredsstille sin kone endsige sin elskerinde, idet jeg lader det være usagt hvem af de to, jeg regner partiet ægteviet til.

Foto:


1 August 2015 | 6:00 pm

»Danmark kan ikke vinde på den fladeste masseturisme, men på den bedste kvalitet.«
Hver gang Venstre er ved magten, kommer de forbandede bondegriller igen, som Holbergs Jeppe sagde, da han lå i baronens seng. Bondegrillerne i Venstres tilfælde er de indædte forsøg på at bekæmpe alt, der forhindrer kortsynede politikere og profitfikserede borgere i at presse den sidste krone ud af landskabet. Synsmåden bag er, at den eneste form for værdi der findes, er den, man kan sætte i banken. Mennesker, der har et mere nuanceret blik for vores fælles verden, karakteriseres af bondegrillernes bagmænd, dvs.

Foto:


1 August 2015 | 6:00 pm

Læs mere »

slacker


2. august 2015: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en slacker kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge slacker, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på slacker eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste slacker og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Colombo, Roseau, Sofia, Lima, Tripoli, Bujumbura, Honiara, Seoul, Port Louis, Santiago de Chile, Bryssel, Maputo, Oslo, San Jos, Astana, Kingstown, Khartoum, Amsterdam, Canberra, Sana, Tbilisi, Port-au-Prince, Monaco, Ljubljana, Bangkok, Kuwait City, Vatikanstaten, San Marino, Bamako, Buenos Aires, Singapore, Pretoria, Helsingfors, Palikir, Dublin

Se mere »