lup

Hvad vil du vide om

dommerSøg her:

dommer

16. januar 2019: Velkommen til siden om dommer, hvor du finder alt om dommer. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere dommer til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Dommer rummer mange muligheder for, de som besøger siden om dommer.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af dommer i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af dommer til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte dommer til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Tokyo, Dalap-Uliga-Darrit, Lilongwe, Yaound, Bras, Beijing, Rabat, Bangkok, Quito, Roseau, Asjkhabad, Reykjavik, Port Louis, Panama City, Stockholm, Abidjan, Bamako, Vaduz, Beirut, New Delhi, Warszawa, Lissabon, Nairobi, Damaskus, Maseru, Saint John's, Lusaka, Sana, San Jos, Katmandu, Basseterre, Asmara, Asunci, Tirana, Ottawa

Læs mere »

Nyheder

Vidne i retssag mod narkoboss: Præsident modtog 100 millioner dollar i bestikkelse
I retssagen mod ’El Chapo’ har et vidne tirsdag hævdet, at tidligere mexicansk præsident modtog stor bestikkelsessum for at lade narkobaronen være i fred.
16 January 2019 | 10:35 am

14-årig er død et år efter overdosis i Østerbro-lejlighed
Mor til 14-årig pige blev sidste år idømt to års fængsel for at efterlade datter og dennes kæreste hjælpeløse.
16 January 2019 | 10:14 am

Løkke præsenterer Danmarks nye sundhedsvæsen: »Der er en udtalt mangel på nærhed«
Regeringen har med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i spidsen præsenteret sit udspil en reform af sundhedsvæsnet. Patienten skal i centrum med fokus på nærhed, sammenhæng, kvalitet og rettigheder.
16 January 2019 | 10:07 am

Topseedede Clara Tauson kommer til Australian Open med finalesejr
Frederik Løchte er videre til 2. runde i herredouble ved Australian Open.
16 January 2019 | 9:48 am

Fire måneder efter svensk valg: Löfven får Vänsterpartiet med på vognen og kan danne regering
Venstrefløjsparti går med til at lade socialdemokraterne danne regering med to borgerlige partier. Men vil vælte regeringen, hvis den går for langt. Moderaterne ser regeringsdannelsen som én stor studehandel.
16 January 2019 | 9:46 am

Fremover skal du ringe 113: Sådan fremlagde regeringen sin ny sundhedsreform minut for minut
Som led i en sundhedsreform vil regeringen blandt andet nedlægge de fem folkevalgte regionsråd.
16 January 2019 | 8:53 am

Stjernekok Kamilla Seidler guider til byens spisesteder: Ja, der er et sted, alle københavnere burde kende
Sidste år flyttede Kamilla Seidler tilbage til Frederiksberg efter seks år som køkkenchef på Gustu, der er en af Bolivias førende restauranter. Her fortæller hun, hvor hun går ind, når hun går ud.
16 January 2019 | 8:17 am

Nakkehårene rejser sig på 'Mr. Digitalisering': »Vi er overraskede over, hvor dybt og vidtgående det er«
Erhvervslivets mest magtfulde interesseorganisation, DI, foretrækker frivillige løsninger – ikke tvang – når cybersikkerheden skal forbedres.
16 January 2019 | 8:05 am

Nej tak til McJesus: Korsfæstet fastfood-maskot fører til heftige optøjer foran museum
Kunstværket ’McJesus’ har fået det kristne mindretal i Israel i gaderne. Bevæbnet med sten og brandbomber protesterer de mod Haifa Museum of Art, men museet nægter fortsat at fjerne værket.
16 January 2019 | 7:27 am

»Total ydmygelse«: Mays store nederlag trækker store overskrifter i de britiske medier
Avisernes forsider bruger store ord og karsk tale i dækningen af parlamentets store ’nej’ til brexitaftalen.
16 January 2019 | 7:03 am

Læs mere »

dommer


16. januar 2019: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en dommer kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge dommer, som internettet.
I retssagen mod ’El Chapo’ har et vidne tirsdag hævdet, at tidligere mexicansk præsident modtog stor bestikkelsessum for at lade narkobaronen være i fred.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på dommer eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste dommer og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Yaren, Niamey, Muskat, Asjkhabad, Nairobi, Cayenne, Pretoria, Melekeok, Manama, Vatikanstaten, Maputo, Roseau, Vaduz, Bogot, Bagdad, Kuwait City, Dhaka, Oslo, Amsterdam, Baku, Port of Spain, Paris, Santo Domingo, Kiev, Bandar Seri Begawan, Kampala, Zagreb, Gaborone, Accra, Paramaribo, Ankara, Sucre, Kairo, Phnom Penh, Jakarta

Se mere »