lup

Hvad vil du vide om

stiv pikSøg her:

stiv pik

21. november 2018: Velkommen til siden om stiv pik, hvor du finder alt om stiv pik. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere stiv pik til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Stiv pik rummer mange muligheder for, de som besøger siden om stiv pik.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af stiv pik i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af stiv pik til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte stiv pik til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Asmara, Honiara, Buenos Aires, Melekeok, Ulan Bator, Zagreb, Bagdad, Bandar Seri Begawan, Maseru, Chisinau, Montevideo, Sarajevo, Bridgetown, Porto-Novo, Bukarest, Tokyo, Male, Canberra, South Tarawa, Phnom Penh, Helsingfors, Khartoum, Abuja, Dalap-Uliga-Darrit, Bangkok, Tallinn, Lissabon, New Delhi, Vaduz, Baku, Skopje, Port Moresby, Dodoma, Port of Spain, Belmopan

Læs mere »

Nyheder

Ung SoundCloud-rapper risikerer 32 år i fængsel
Den unge amerikanske rapstjerne Tekashi 6ix9ine, der for nylig spillede i Danmark, risikerer lang fængselsstraf efter anklager om væbnet røveri og medvirken til mord.
20 November 2018 | 9:47 pm

Ny bog om mordet på Oluf Palme har en krimikendis-trumf i ærmet
Ukendt researchmateriale fra den svenske krimikendis Stieg Larsson om mordet i 1986 på den svenske statsminister Olof Palme er grundlag for ny og rigtig spændende bog, der peger på, hvem morderen være.
20 November 2018 | 9:25 pm

Vrede investorer forbereder søgsmål mod Danske Bank
En gruppe investorer planlægger af sagsøge Danske Banks for deres tab på aktier grundet hvidvasksag.
20 November 2018 | 9:17 pm

Nedims stemme blev en trussel mod bandemiljøet
Mandagens drab på 31-årige Nedim Yasar var en henrettelse af en stemme, som insisterede på sandheden om bandemiljøet, siger de mennesker, som kendte ham.
20 November 2018 | 8:51 pm

Sverige fuldender Nations League-triumf med sejr over Rusland

For få dage siden var der intet, der tydede på, at det svenske fodboldlandshold skulle spille sig til oprykning i Nations League.

Tirsdag lykkedes det Sverige at vinde gruppe to i turneringens næst...


20 November 2018 | 9:39 pm

Her er Danmarks modstander i Nations League, hvis EM-kval kikser

Årets sidste Nations League-kampe er spillet, og Danmarks videre færd i turneringen er pludselig tydeligere.

Det nye er først og fremmest, at:

  • Danmark formentlig møder Ukraine på udebane i en p...

20 November 2018 | 9:36 pm

Neymar og Mbappé forlader landskampe med skader

Den franske storklub Paris Saint-Germain gennemlever lidt af et mareridt på fodboldfronten tirsdag aften.

Klubbens vel nok to største stjerner - brasilianeren Neymar og den franske komet Kylian Mba...


20 November 2018 | 8:04 pm

U21-landsholdet sat på plads af England

Danmarks U21-landshold i fodbold kvalificerede sig tidligere på efteråret til næste sommers EM-slutrunde, men tirsdag blev beviset på, at holdet stadig har ting at forbedre for at spille op med de bed...


20 November 2018 | 7:00 pm

Fodboldlegende omskriver sit ikoniske citat efter tysk nedtur

- Fodbold er et simpelt spil: 22 mænd jagter en bold i 90 minutter, og til sidst rykker Tyskland ned.

Sådan lyder omskrivningen af det ikoniske citat, som den engelske fodboldlegende Gary Lineker, ...


20 November 2018 | 3:42 pm

Læs mere »

stiv pik


21. november 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en stiv pik kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge stiv pik, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på stiv pik eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste stiv pik og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Kiev, Podgorica, San Marino, Lom, Caracas, Kingstown, Juba, Gaborone, Panama City, Santo Domingo, Riyadh, Honiara, Buenos Aires, Vilnius, Bern, Port-au-Prince, Tunis, Maseru, London, Libreville, Ouagadougou, San Salvador, Basseterre, Dhaka, Chisinau, Helsingfors, Nicosia, Tel Aviv, South Tarawa, Bratislava, Managua, Dusjanbe, Asjkhabad, Male, Budapest

Se mere »