Side 2: Lille
Side 3: Normal
Side 4: Kæmpe

Tissemand
Side 2: Lille
Side 3: Normal
Side 4: Kæmpe

Tissemand

Tissemand side 1

Tissemand

På side 3 kan du se en normal størrelse tissemand, på side 4 kan du se store tissemænd og på side 5 kan du se den største tissemand

Hej jeg er en dreng på 16 år. jeg har en tissemand på 16-17 cm når jeg f.eks måler den op af en flaske men når jeg så måler med målebåndet er den omkring de 15-16. hvilket jeg syntes er vildt underligt. Og jeg er meget træt at jeg har en lille tissemand - hvad kan jeg gøre

Du er nok nødt til at finde noget andet at være utilfreds med, for den størrelse er FULDSTÆNDIG normal - endda i den øvre klasse.

De der fantasilys du ser i pornofilm har intet - INTET - med virkeligheden at gøre.

Ja, undskyld, men jeg gætter at dit mindreværdskompleks stammer fra sådanne film, der udelukkende handler om fri fantasi - intet andet.

jeg bliver bare fruestret fordi når jeg måler den op af diverse flasker så er den 16-17 når det er op af en linial er den fandme kun 15.5 -_-

Undskyld. Jeg har vist misforstået dig. Jeg ved ganske enkelt ikke, hvad du vil?

15,5 er en ganske normal størrelse, som du ikke behøver at være flov over. Den kan gøre de fleste glade og tilfredse. Det kan endda være, der er et par cm mere, når det virkelig gælder.

Du skal vel hverken bolle en flaske eller en lineal - eller hvad?

Hvis det at du øjensynligt ikke kan finde ud af at måle den, så du er 100% sikker på hver eneste cm, fylder så meget hos dig, at det gør dig frustreret, så tror jeg faktisk, du har nogle andre problemer, du måske skal få set på.

Jeg bliver dog lidt nysgerrig: Hvad skal du dog bruge dette 100% præcise centimetermål til?

Jeg har nu været gift med den samme mand i mere end 12 år - og jeg har aldrig så meget som overvejet at få målt hans tissemand; den passer simpelt hen fint i størrelse til mig, men helt præcis hvor lang og hvor tyk den er? Tja - det har aldrig haft min interesse, når den kan det, den skal.

Og - jeg har spurgt min mand - og johh, han har vel også målt den, da han var helt ung, det husker han faktisk ikke helt, men han mener, at han vel har en normalstørrelse, og så har han ikke tænkt mere over det.

Og ja - jeg ved, det er meget moderne at blive frustreret over hvad som helst nu om dage, men prøv om ikke du kan vælge dine personlige konflikter med lidt mere omhu.

Hej. Den har du slet ingen grund til at skamme dig over. Ifølge Wikipedia er den gennemsnitlige diller 13 til 15 cm, dvs. gennemsnitligt 14,0 cm. Så 15,5 cm som du har målt er jo faktisk 1,5 cm over gennemsnittet.

 Verdens største tissemand 

 stor tissemand 

 stiv tissemand 

 verdens længste tissemand 

 tissemanden 

 lampe med tissemand 

 tissemands lampe 

 tissemand lampe 

 lampe tissemand 

 tissemand.dk 

En Yogy (også kaldet tisse, pix, præsident, konge, penis, junior, Big Ben, giganormusen Prayer Rod Odie Rod Joystick Dad Mini Big Boy gearskifte og Silje) er et værktøj, der bruges til at behandle mus til mus og Pee Man ejer lust et andet ord for mus er ellers indad fjams stammer fra oldtiden og betyder vådområde. Urin Man udsender en hvid væske kaldet creme når det har været brugt i arbejde over en tilstrækkelig lang periode. Hvis pee mand bruges til at behandle f.eks gutteromper, dette kan forhindre flød emission i inntrja mam dupe (Sara Natalia Cetnarowska + Steffijordbær, æg og bacon, blåbær pie og blomkål.
Smør eller sprøjtevæsken er en væske, der kommer fosser ud af tissemanden, hvis den har været ude i vådområder. Væsken kan komme ud, hvis du har nutted lidt med dilleren
Tis - Når en mand tisser kommer ud af penis. Den mere øl han drak i forvejen, jo mere tisser kommer, selvom tis ikke er en ingrediens i øl. I modsætning til øl, smager tis ikke godt, selv om nogle tyske film viser det modatte. Hvis du har det dårlige held til at spise en blomkål, kommer du til at få fire tentamener i løbet af et år, vil du også få styrkelse af penis størrelse, der vokser i en fart. Spiser du havreholdige fødevarer, vil du få en meget presserende tisselugt.

Skal vi trække forhuden tilbage på tissemand for at rense? Har fået at vide, at det ikke er nødvendigt ...
Er dit barn i nok aktivitet? Tjek tilbud i Dino Club!
Nej det bør ikke. Og han vasker det godt, selv om han er 6-8 år gammel??
er godt på denne alder skal vaskes bag forhuden, er det ikke? vi har lært ham at holde det tilbage, selv når han er i bad.
Vores søn er 7 år. Jeg spurgte lægen, da jeg som sygeplejerske lært, at forhuden bør trække sig tilbage på voksen og som en mor har lært, at man ikke skal gøre det børn. - Hvornår vil de begynne vaske bagefter. Lægen sagde, at de skal vaske bagefter, når de selv finde ud af. Så det er måske en smule individuelt, så?
Jeg kun vaske hans hår, resten vasker sig selv. Han er 5 år ... Og forhud bør ikke trækkes tilbage, når kroppen renser sig der.
Når forhuden er løst det skal trækkes tilbage til vask. På sådan en stor dreng skal være løs. Lær ham forsigtigt at trække det tilbage, selv at vaske sig nedenunder.
Den anden dag, som er opført i ueksemplarisk chick, hun nægtede at lave mad, rense og sutte på min tissemand. Hun sagde, at hun havde hovedpine - lort, tænkte jeg, selvfølgelig. Dette er naturligvis en klassiker Ooh, så jeg en hovedpine Jeg husker tiden fik dette i mit tidligere liv (da jeg var AFC), når jeg var opsat på den lille høne. Sagde, at hun kunne komme ud af lejligheden (som hun ejer), men hun var opsat på tissemand, så hun kunne komme tilbage (push-pull). Det endte, at hun truede med at kalde politiet, hvis jeg kom ud. Så jeg sidder fast.
Så jeg hoppede på toget til Oslo med en mission: fisxx!
Når jeg ankommer, så jeg stikning på London Pub og boozing par øl med gutterne, men var for få kvinder der, men heldigvis mødte en dame, som var næsten. ca HB7, 5. kørte en strålende åbner jeg kom derind for at så:
Mig: Kød eller fisk?
HB: Kød
Mig: Store, kommer her du skal modtage.
Gik at målrette leder og f-close. Anal på den første nat! Genialt.
Begyndte at henvende sig til lukning, og jeg havde ikke noget sted at sove i Oslo, så jeg ringede til min søster til moderen og hørt, hvis jeg kunne gå ned der. Hun havde talt med sin søster og havde hørt tæven hun havde været. Hun sagde, hun vidste, at jeg var ked af på grund af hendes opførsel og bad mig komme for komfort .. Resten forklarer sig godt selvom :)
Hvis det er for godt til at være sandt, og det er normalt. Jeg kalder bullshit på denne historie.
Jeg håber du er klar over, at denne rekord vil gøre dig til at ligne en komplet dickhead - en fyr, der først skyder ud af huset til kvinden for at være en komplet egoist, så for at tage hævn ved at snyde, ikke kun én gang, men også med sin søster ...
Hvad kunne du gøre for at skubbe og trække den ledende di til at arbejde i stedet du var rejst ud, gør du?
Jeg forventer, at du ved, at London er en homoseksuel sted. Seff, netop derfor kan det være lettere at score, har jeg hørt. Fun rutine. Er det altid så let at trække badeværelset? Hvordan kan du vide, at pigen er opsat?
Hvordan til at fortælle resten selv? Har du haft noget foregår med sin søster længe? Hvad lavede du, da du blev spurgt om hende?
Bliver næsten nødt til at bakke ratata dette er. Virker som om du lige har skrevet dette for at få et ego boost. Føl dig som du har de forkerte værdier, når du gør noget som dette.
Har ikke været på forum her for et stykke tid nu, men nu fik jeg en påmindelse om, hvorfor ... Jeg råder dig til at tage et godt kig på dig selv, du er glad i dig selv til at kneppe hans søster til dæmningen? Du kommer til at kneppe dig selv, hvis du fortsætter på denne vej her ... Det er en syg usund måde at gøre tingene på!
Har ikke været så slemt i fortiden virkelig Kiddo har kommet nogle har rapporter fra marken, men meget godt!
Gør kun én ting Magnet, hvorfor du skriver det her? At visualisere, så du kan gøre det i dit hoved!
Men alligevel, det er sandt, så er jeg enig med de andre, også må jeg tilføje, at det var ganske fræk dag.
Haha, tage en joke a guys :)
Sjoveste indlæg jeg har læst i lang tid. Som Linzor siger: Har en vittighed fyre. :)
Denne historie er naturligvis opdigtede og lyder som det, uvidende, stigmatiserende folk overveje, hvordan en typisk PUA er.
FYI: Der er mennesker, der gør både dette og meget værre.
Side 2: Lille
Side 3: Normal
Side 4: Kæmpe