Gratis tilbud 22. september 2018
3 tilbud på billig boligadvokat

En boligadvokat til sælgerpantebrev

Betegnelsen sælgerpantebrev stammer fra, at sælger (via en boligadvokat) oprindeligt beholdt pantebrevet og dermed selv tog risikoen for, at køber kunne  betale. l dag er det almindeligste, at sælgerpantebreve straks sælges til professionelle investorer (f.eks. forskellige bankers pantebrevsafdelinger), som ved at have mange pantebreve i mange forskellige ejendomme spreder risikoen tilstrækkeligt til, at det kan betale sig. På den måde opstår der også en kurs på  sælgerpantebreve, f.eks. 95. Det betyder, at køber udsteder et pantebrev på f.eks. 200.000 kr. Sælger kan sælge pantebrevet til en professionel investor til kurs 95 og står med kr. 190.000 (kursværdien af pantebrevet) i hånden. Ofte vil den ejendomsmægler, som formidler handlen, tilbyde at sælge pantebrevet for sælger mod en formidlingsprovision på f.eks. 2 kurspoint.

Få 3 kvalitetssikrede tilbud på boligadvokat Birkerød/Frederikssund

Køber kan købe sælgerpantebrevet af sælger

Normalt vil det i købsaftalen være aftalt, at sælgerpantebrevet kan indfries kontant til en fast, aftalt kurs, såfremt det sker, inden sælgerpantebrevet udstedes. I ovennævnte eksempel vil køber normalt kunne købe sælgerpantebrevet til kurs 93, eller måske endda en endnu lavere favørkurs  f.eks. kurs 90. Køber kan således nøjes med selv at optage et lån, som er mindre og dermed normalt billigere end det sælgerpantebrev, som han ellers skulle betale. Har køber ikke selv pengene, kan opkøbet af sælgerpantebrevet ske ved. at køber selv optager enten et banklån eller et andet pantebrevslån. Når sælgerpantebrevet først er udstedt, vil det normalt skulle indfries til kurs 100.

Fast eller variabel rente

Hvis man tror på, at renten falder, bør man vælge det variabelt forrentede lån, som vil følge med ned i rente.  Tror man på uændret eller stigende renteniveau, er fast rente naturligvis et oplagt alternativ. Tror man ikke noget om renten, så vil valget af fast rente i det mindste sikre en uændret husleje.  Vedligeholdelseskredit: Det vil ofte være muligt, gennem banken, at opnå en kreditmulighed på f.eks. 5-10 procent af det nye realkreditlån, som en vedligeholdelseskredit man kan trække på, hvis oliefyret pludselig går sig en tur, eller der opstår andre pludselige udgifter. Sådan en kredit er en god sikkerhed mod økonomiske overraskelser, men pengene skal naturligvis betales tilbage over en periode.

Udfyld webskemaet på ca 7 minutter i dag! Så får du løst din boligadvokat sag i Birkerød i løbet af ganske få dage. Husk at vores online service er gratis og uforpligtende. Du får kun boligadvokattilbud i Birkerød fra i forvejen kvalitetssikrede advokater – det er din garanti for et godt og ordentligt udført sagsforløb.

Yderligere oplysninger

www.statistikbanken.dk: Danmarks Statistik. Her kan du finde et væld af tal, som også omhandler bolig og byggeri.

www.statstidende.dk: Siden er underlagt Nettidende. Statstidende herunder Tingbladet indeholder hovedsageligt meddelelser med retsvirkning for borgere, virksomheder og myndigheder.

www.skat.dk: Her er meget information. Prøv fx at klikke på ”Spørgsmål & svar” og vælg herefter bolig.

www.ois.dk: Hvis du er logget på, kan du se op mod 600 oplysninger om din nuværende ejerbolig. Du kan også søge oplysninger om den drømmebolig, du har kig på.

Billig boligadvokat med 3 gratis tilbud

Bliv kontaktet af en boligadvokat, med et gratis og uforpligtende tilbud på din boligsag. Vælg det bedste tilbud, ud fra de 3 tilbud du har modtaget og få startet din opgave. Jo før du opretter din Frederikssund boligadvokatsag, jo før kan du få udført den. Advokater er travle mennesker. Få det overstået allerede i dag!

En boligadvokat fra Frederikssund leverer gerne sagsbehandling om følgende områder:

  • Boligudgifter
  • Dagbøder og forsinkelser
  • Bolig
  • Finansieringsforslag
  • Gældspleje
  • Købsaftale
  • Nybyggeri
  • Prisudvikling

Få 3 kvalitetssikrede tilbud på boligadvokat Birkerød/Frederikssund

1 thought on “Få en boligadvokat til hjælp med sælgerpantebrev

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*