Gratis tilbud 30. maj 2018
3 gratis flyttefirma flytte tilbud

Få 3 gode flyttefirma flytte tilbud

Modtag helt op til tre favorable og solide flyttefirma flyttetilbud fra flytte virksomheder i f.eks. Odense, der gerne vil flytte for dig. Flyttemændene konkurrerer ikke alene på prisen men også på, om de har mulighed for at arbejde præcis den dag som passer i dit tidsskema, om du kan leje flyttekasser og så videre.

Indrøm det kun – at flytte store møbler og andre besværlige ejendele er hårdt arbejde – det tager timer og det kan endog være forbundet med fare. Du kan ødelægge rygsøjlen eller andre dele af din krop, hvis du selv begynder at flytte tunge ting. Der er også risiko for at man taber indbo så de splindres i 1.000 stykker. Løsningen er naturligvis at bestille en lokal flyttemand, der er erfaren i at håndtere tunge emner og i ikke at tabe ting. Endvidere er han også, som følge af sin omfattende erfaring, meget mere sikker end du er.

Flyttefirma: To mænd og en bil

Til en mindre flytteopgave bruges almindeligvis to mænd og 1 bil. I tilfælde af større flytninger kan der bruges både flere flyttemænd og flere flyttebiler. Vores virksomheder har lastbiler til alle formål fra 10 til 91 m3.

Såfremt du skal flytte, kan du nemt overlade hele arbejdet til vores virksomheder. Du beslutter selv, hvor meget af opgaven de skal udføre. Slap af og bed flytteforretningen gøre hele arbejdet, så du kan flytte ind i dit nye hjem, opsat og klart.

Flyttefirmaerne i Næstved har været i flyttebranchen i mange år og har håndteret alle slags flytninger, fra få flyttekasser til tunge pengeskabe. Selskabernes effektive og samvittighedsfulde medarbejdere har lang erfaring i at omgås sarte og værdifulde effekter.

Et effektivt flyttefirma flytter alt

Har du noget særlig uhåndterbart eller tungt, der skal flyttes fx:

  • Piano
  • Vægtløftningsudstyr
  • Legehus
  • Svigermor

Ingen problem – det klarer vi også. Du laver blot en aftale med “det tunge gear”, der er trænet i i alle typer af tung flytning. En god plan og løbende kommunikation med kunden er opskriften på en sikker flytning. Her samarbejder vores godkendte seriøse flytteforretninger i i din by som et team, som arbejder sammen og sætter en ære i at præstere et seriøst stykke arbejde. Som regel foreslås dialog, hvor du informeres om mulighederne for at udføre din flytteopgave nemmest. Så afgives der et bindende konkret tilbud så du ved nøjagtigt, hvor meget flytningen kommer til at ende på.

Billige og dyre flytte tilbud

Husk at det ikke altid er en god idé at vælge det billigste tilbud. Husk også at tjekke flytteforretningernes anbefalinger og undersøg også gerne, at virksomheden ikke er helt friskt men er velrenommeret og således har stor erfaring med flyttejobs. Der er talrige useriøse virksomheder i flyttebranchen da alle kan kalde sig flyttefirma og udføre flytning i en gammel Mercedes Vito. Vores godkendte partnere flytter naturligvis ikke alene i dit nabolag men til og fra hele kongeriget. Adskillige flyttefirmaer udfører ligeledes flytning til udlandet for eks. Tyskland, Italien eller Thailand.

Få gratis 2-3 godkendte flyttefirma tilbud på din flytning. Udfyld formularen på bare otte minutter nu! Det er gratis, let og hurtigt at få helt op til tre gennemarbejdede flytte tilbud fra kompetente flyttefirmaer. Samtidig kan du nemt spare 25%.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*