Gratis tilbud 23. juli 2018
billig tilstandsrapport 3 tilbud

Få 3 tilbud på en tilstandsrapport

Få 3 tilbud på en billig tilstandsrapport – gratis og uforpligtende. Udfyld webskemaet online på under femminutter og beskriv dit behov for en tilstandsrapport. Et energimærke er en rapport over en ejendoms energimæssige tilstand i forhold til en normal anvendelse af ejendommen. Ved en energimærkning bliver bygningen inspiceret af energikonsulenten, som laver et energimærke og en energiplan. Siden 2010 har sælgeren af en bygning været forpligtet til at tilvejebringe energimærkning før en evt ejendomsformidlers annoncering af bygningen til salg. En manglende energimærkning kan resultere i en bøde på op til 40.000,- kr. Reglerne indebærer, at sælgeren af en ejendom skal tilvejebringe en gyldig energimærkning ved salg. En energimærkning er ofte gyldig i ti år. Endvidere skal større bygninger med et etageareal på mere end 1.000 m2 have udarbejdet jævnlig energimærkning mindst hvert 7. år.

Energimærkning skal ske, i god tid inden gyldigheden af den aktuelle energimærkning af bygningen udløber. Boligforeninger skal én gang månedligt udføre registrering af ejendommens forbrug af energi og vand, herunder varmt brugsvand samt de energi- og vandforbrugende installationers driftsforhold. Formålet med den obligatoriske energimærkning er at motivere til energibesparelser for på den måde at mindske udledningen af kuldioxid i atmosfæren samt sænke afhængigheden af fossile brændstoffer. Bygninger opført efter 2010 skal have karakteren A. Et energimærke er lovpligtig ved salg af énfamiliehuse, rækkehuse, stuehuse til landbrugsejendome og kontorhuse. Ejendomme mindre end 60 kvm er dog fritaget fra pligten til energimærkning.

Spar mange penge på en tilstandsrapport

Mangler du en billig tilstandsrapport, en billig elinstallationsrapport eller et billigt energimærke? Så er her opskriften på, hvordan du kan modtage op til 3 friske tilbud på disse rapporter – gratis og hurtigt. På maksimalt tre minutter kan man på sitet Boligtilstand.dk indtaste en opgave ved at udfylde skemaet online. I løbet af 1 dage modtager du tre friske tilbud fra bygningsrådgivere i din by, som gerne vil udarbejde en billig tilstandsrapport, en billig elinstallationsrapport eller et billigt energimærke for dig. En tilstandsrapport er en samlet visuel oversigt over en boligs synlige skader og risiko for fremtidige skader.

Den specialist, som skriver tilstandsrapporten, gennemgår bygningen og vurderer den i forhold til andre bygninger af samme art, alder og stand. Bygningen bliver ikke vurderet i forhold til en ny bygning. En tilstandsrapport er resultatet af dette huseftersyn. Tit laves en tilstandsrapport i forbindelse med salg af en bolig. I forbindelse hermed henviser ejendomsmægleren gerne gennem forsikringsselskabet til en byggesagkyndig, der ofte befinder sig i den dyre ende af prisskalaen. En smartere måde er at få tre seriøse tilbud fra uafhængige bygningssagkyndige i dit område – gratis og uforpligtende – på websitet Boligtilstand.dk. Her kan du spare op til 20% på en tilstandsrapport.

Vælg det rigtige boligtilsyn med 3 gratis tilbud

Det er frivilligt, om du vil få udarbejdet en tilstandsrapport, men det er en god idé at gøre det.

Du kan nemlig frigøre dig fra ansvaret for skjulte skader på boligen, hvis du for eksempel

  • får lavet en tilstandsrapport,
  • giver et tilbud om ejerskifteforsikring til køber og
  • skriftligt tilbyder at betale halvdelen af den samlede præmie for den pågældende forsikring.

En ejendomsmægler må ikke rekvirere en tilstandsrapport til sin kunde. Dette skyldes, at der kan være risiko for, at den byggesagkyndige kan presses til at udarbejde en tilstandsrapport, som ikke er retvisende. Måske endda en tilstandsrapport som skjuler fejl for køberen. Problemet er bare at den pris de oplyser er ca. 12.500 – 13.000 kr. såfremt de også er leverandør til et af de store forsikringsselskaber. Derfor er du nød til at ringe til du finder en, der ikke har en aftale omkring levering af tilstandsrapport til et forsikringsselskab. Er du i tvivl om økonomien i at udbedre en skade så få et tilbud fra en håndværker, så du ved, hvad du siger ja til, inden du skriver under på købsaftalen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*