Gratis tilbud 2. december 2020
Alt til håret med Remington

Er dit hår gået i en hårdknude? Eller synes du, at du bruger alt for meget tid på at barbere dine ben hver morgen – og er smertefuld voks ikke lige den mulighed, der tiltrækker dig mest? Så er du muligvis kommet til det rette sted.

Hos Remington kan du nemlig finde lidt af hvert blandt andet tårtørrer, glattehjerne, hårplejeprodukter, krøllejern, permanent hårfjerning og meget mere.

Alle produkterne fra Remington er professionelle og lever op til høje krav, der er sat af forbrugere som dig. Mange af deres hårstyling redskaber som for eksempel krøllejern, glattejern eller hårtørrere er nemlig udviklet i innovative designs, der giver dig smukke resultater og samtidigt beskytter og skåner dit hår. På den måde kan du style dit hår med varme uden at skade det yderligere.

Deres plejeprodukter til håret også udviklet med viden baseret på teknologi og videnskab, så du er sikret flot og sundt hår i lang tid. På den måde er du også garanteret produkter, der holder hvad de lover, og som rent faktisk virker.

Krøller eller ej – Remington

Om end har eller vil have krøller eller glat hår, så kan Remingtons hårstyling redskaber hjælpe dig med det meste. De har nemlig både gode glattejern og krøllejern i høj kvalitet. En god måde at finde ud af om dit glattejern er godt, er hvis du kun behøver at glide jernet igennem håret en enkelt gang. På den måde slipper du også for at slide håret alt for meget.

Remington har også mange forskellige krøllejern, hvor du både har mulighed for at lave store og små krøller. Og faktisk kan du også gå helt gammeldags, og bruge curlere til dig hår, hvor at opnå det helt perfekt look.

Fjern hår med lys – en ganske smertefri metode

Rigtig mange – måske især rigtig mange kvinder – fjerner hår på over hele kroppen hver dag, og hvis man ikke vil bruge en skraber til at barbere sig med, fordi det tager for lang tid, så kan alle de andre muligheder være meget smertefulde – for blot at nævne voks eller epilering.

Heldigvis har Remington udviklet et stykke teknologi, der kan fjerne dine hår på en hurtigt og smertefri måde. Det foregår nemlig med lys, og er en samme slags lysbehandling, som der findes ved en dermatolog eller på andre slags hudklinikker, derfor kan du også opnå et professionelt resultat, der kan udføres derhjemme, og som er meget billigere og hurtigere end en tid hos en hudklinik eller skønhedssalon.