Gratis tilbud 26. januar 2018
tilbud på billig energi isolering

Du kan enkelt og hurtigt få 3 professionelle tilbud på udførelse af isolering, og bedre indeklima, på feks. energi isolering af villa i Birkerød. Blot ved at udfylde skemaet.

Vælg selv mellem 3 tilbud af professionelle fagmænd

Hvis du står mangler en professionel håndværker der udfører isoleringsopgaver i Farum, så er denne side det rigtige sted at søge. Vores samarbejdspartnere har alle mange års erfaring med efterisoleringsopgaver over hele landet og er derfor mellem de bedste til at udføre arbejdet for dig.

Håndværkerne har stor erfaring med alle typer og former for isolering i Farum. Udførelse af korrekt effektiv isolering er ofte et stort arbejde og der kan let virke uoverskueligt at planlægge, forberede, for derefter at gennemføre efterisoleringen. Derfor bør du lade professionelle om at løse dit efterisoleringsbehov.

Vores samarbejdspartnere tilpasser isoleringen præcist til dit behov. Du kan forvente, at det jobbet udføres effektivt efter de vilkår og betingelser, i har aftalt. Få gratis 3 tilbud på din efterisoleringsopgave i Hornbæk og spar både tid, kræfter og penge.

Krav til fugemassen

 

Fugemasser er ret dyre og har begrænset holdbarhed. Derfor er der penge at spare ved at beregne forbruget, inden man gør sine indkøb. For fugeskums vedkommende syner en trykdåse ikke af ret meget. Men den rækker langt på grund af skummets udvidelse til det dobbelte volumen. Som en tommelfingerregel kan man regne med, at en 0,5 liter dåse med fugeskum giver et udbytte på ca. 25 liter hærdet skum. Skal der benyttes primer (grundmaling) til forbehandling af fugefladerne, beregnes ca. en liter til 100 meter fuge. Forbruget af fugebånd til bagstopning retter sig naturligvis efter, hvor mange meter fuge der skal tætnes.

Efterbehandling

Fugemasse, der sætter sig på materialer, værktøj, hænder og tøj bør renses af med det samme. Det sker med forskellige midler afhængig af, hvilken type fugemasse man har benyttet (læs oplysningerne på emballagen). Når fugen er lagt, skal massen tørre, inden den males. Fugemassen danner ret hurtig en fingertør hinde, men man bør vente med at male, til den er gennemhærdet.

Fald på terræn

For at reducere vandpåvirkningen skal terrænet have fald væk fra bygningen de første ca. 3 m. Vandet afledes, fx til kloak eller faskine. Faldet skal være mindst 1:40, men kan for arealer med fast tæt overfladebelægning, fx fliser, reduceres til 1:50. Ved etablering af fald skal der tages højde for, at der kan ske sætninger, så det nødvendige fald er til stede, også efter at eventuelle sætninger har fundet sted. Det hænger bl.a. sammen med, at arbejdsforholdene bliver bedre, og at antallet af vejrligsdage bliver reduceret. Se mere på www.vinterkonsulenterne.dk

1 thought on “Få 3 tilbud på billig isolering

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*